SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Başladık, Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2016-11-15 23:29:10
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi 6. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün kalecisi Hatice Yıldırım, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, iyi gidişi sürdürüp, ikinci lige çıkmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk haftasında sahasında Elazığ Bordo Atletik Spor’u 4-0 yenen Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde büyük bir sevinç yaşanıyor. İlk maçta kalesini gole kapatan ve başarılı performansıyla dikkat çeken kaleci Hatice Yıldırım, sezona iyi başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Başarılı kaleci, 2. Lig için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, iki sezondur 2. Ligin kapısından döndüklerini ancak bu sezon hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti.

Genç kaleci, takımın başarısı için herkesin elinden geleni yaptığını belirterek, “Takım olarak zor şartlarda mücadele ettik. Hiçbir destek görmeden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Özellikle geçen yıl grupta zorlu takımlara karşı verdiğimiz mücadele herkes tarafından alkışlandı. O zorlu grubu birinci tamamlamak ve birincilik kupasını almak oldukça keyifliydi. Ancak Play-Off’ta aynı başarıyı gösteremedik ve hedefimizi yeni sezona bırakmak zorunda kaldık. Bir senelik emeğimiz boşa gitti gibi görünebilir ama hiçte öyle değil, takım olarak daha da tecrübelendik. Bu sezon bizim için çok farklı olacak. Takım olarak 2. Lige çıkmak istiyoruz. Bunun için herkes elinden geleni yapıyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

haticeyildirim

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız