SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İyi Başladık Mutluyuz''

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Mardinspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, ikinci yarıya iyi başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Katipoğlu, ikinci yarıya iyi başlamayı hedeflediklerini ve Mardinspor maçını kazanmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Fenerbahçe ve Gençlerbirliği ile oynadığımızı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarından sonra futbolcuların Mardinspor maçına konsantre olmaları çok zordu. Ancak futbolcularımız zoru başardı. Takımımız sahada çok iyi mücadele etti. Neticede de 2-0'lık skorla 3 puanı aldık. İkinci yarıya 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Mardinspor maçında alınan galibiyetin anlamlı olması açısından İskenderun Demirçelikspor maçını da kazanmaları gerektiğini ifade eden Katipoğlu, "Şimdi önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanarak, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Mardinspor karşılaşmasında alınan galibiyetin anlamlı olması açısından da bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız" diye konuştu.

"FUTBOLCULAR İYİ BİR UYUM İÇİNDE"

Katipoğlu, devre arası kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini kaydederek, "Sezon başında iyi bir kamp dönemi geçiremedik. İyi bir futbolcu kadrosuna sahip olmamıza rağmen uyum sorunu nedeniyle istediğimiz sonuçları alamadık. Bu anlamda devre arası kamp çalışmaları gayet iyi geçti. Yeni transferlerde kısa sürede takıma uyum sağladı. Allah'a hamdolsun oynadığımız maçlarda da futbolcular arasındaki uyumu çok iyi gördük. Bundan sonra önümüz açık" şeklinde konuştu.

"LİG MAÇLARI DAHA ÖNEMLİ"

Lig maçlarının kendileri için daha büyük önem taşıdığını ifade eden Katipoğlu, "Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşısında çok iyi bir futbol oraya koyduk. Neticede Fenerbahçe'yi sahamızda 2-1 mağlup ettik. Gençlerbirliği karşısında sahadan 2-0 yenik ayrılmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Ancak şunu açıkça söylemek gerekirse, lig maçları bizim için daha büyük önem taşıyor. İnanıyorum ki, bundan sonraki süreçte istediğimiz sonuçları alarak, layık olduğumuz yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız