SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Başlamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:45:13
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu, İstanbul temsilcisi Sarıyer’i yenip, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Sinanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında özel maçta alınan yenilginin kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade ederek, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız özel maçta ben kendi kaleme gol atana kadar gayet iyi bir futbol sergiledik. İlk yarıda rakibimiz kalemize gelemedi. İkinci yarıda son 15 dakika iki kontra ataktan gol yedik. Bence sonuca aldanmamak lazım. Biz kendimize güveniyoruz. Lige iyi hazırlandık. Gayet iyi durumdayız. Hazırlık maçındaki skor kimseyi yanıltmasın, lige iyi başlayacağız” dedi.

Takımda her şeyin yolunda gittiğini belirten Sinanoğlu, “Takımda iyi bir hava ve arkadaşlık ortamı var. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızda çabuk uyum sağladı. Şuanda her şey yolunda gidiyor. Hiçbir sıkıntımız yok” ifadesini kullandı.

Sinanoğlu, Sarıyer maçıyla birlikte lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydederek, “Önümüzde Sarıyer maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. İstanbul’da sağ olsunlar taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Kendi evimizde gibi oynuyoruz. Yeni Malatyaspor’da dördüncü sezonum ve geride kalan üç sezonda ilk maçlarımızı kazanamadık. Bu sezon Sarıyer’i yenip, lige iyi başlamak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız