SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Başlamak İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:44
'İyi Başlamak İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, sezona 3 puanla başlamak istiyor. 

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan sarı kırmızılılar, Yeşiletepe Stadı'nda yaptığı son çalışmayla, Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Hazırlıklarla ilgili açıklamada bulunan 44 Malatyaspor'un teknik sorumlusu Erkan Gültekin, "İddiamız var. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Diğer iddialı takımlar gibi bizde sezona iyi hazırlandık" dedi.

Gültekin, maç gününün yaklaşmasına karşın kadro yapılanmasında eksiklerinin olduğunu kaydederek, "Eksiklere karşın biz bütün müsabakalara konsantre olmak istiyoruz. Bu anlam da ligin ilk haftasında Elazığ Yolspor deplasmanına gideceğiz. Takım olarak bu maça konsantre olduk. Elazığ deplasmanından 3 puanla dönme arzusundayız. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde yaptık. Ben oyuncu kardeşlerimize güveniyorum" şeklinde konuştu.

"LİGE İYİ BAŞLAYACAĞIZ"

Futbolcularının sorumluluklarının bilincinde olduklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Futbolcularımız nasıl bir misyonu temsil ettiklerini iyi biliyor. Ben lige iyi başlayacağımızı biliyorum. İnşallah da lige iyi başlayacağız" diye konuştu.

Gültekin, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, "Elazığ Yolspor deplasmanında 3 puan alarak, lige iyi başlamak istiyoruz. Şampiyonluk hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bu yolda, Malatyalıların dualarına ve desteklerine de ihtiyacımız var" dedi.

44 Malatyaspor ve diğer Malatya ekiplerinin hedeflerini mutlaka yüksek tutmaları gerektiğini dile getiren Gültekin, "Sınırlı bir bütçemiz var. Yöneticilerimiz imkanları dahilinde ellerinden geleni yapıyorlar. Grubumuzda iddialı ve maddi imkanları iyi olan takımlar var. Her şeyden önce birçok şehir takımıyla mücadele edeceğiz. 44 Malatyaspor asla o takımlardan geri duramaz. Biz hedefe kilitlendik. Bu uzun maratonun sonunu iyi getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, takımın forvet oyuncusu Amani'nin Türkiye'ye girişinde bir sorun olduğunu ve yöneticilerin bu sorunu çözmek için yoğun bir mesai harcadığını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız