SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Başlamak İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Diyarbakır DİSKİSpor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takım, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde DİSKİSpor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yan çapraz bağları kopan Tuncay Selçuk ameliyat olmak üzere İstanbul'a giderken, Mustafa Aslan'ın henüz çalışmalara katılmadığı, sağ dizinde çarpmaya bağlı ödem oluşan Volkan Aydın'ın ise düz koşulara başladığı bildirildi.

Teknik Direktör Mustafa Taşar'ın hazırladığı özel program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızlılarda, Mustafa Sert, Mahmut Acar ve Fatih Sezer'in DİSKİSpor maçında oynayabilecekleri öğrenildi. Öte yandan Sarı-kırmızılı takım çift kale maçla taktik çalıştı. Futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar, maç programı doğrultusunda çalışmaların iyi geçtiğini ifade ederek, "En iyi şeklide Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor maçına hazırlanıyoruz. Tabi yeni oluşan bir takım olduğumuzu tekrar vurgulamak istiyorum. Takım yapısını da oturtmaya çalışıyoruz. Yeniden bir takım oluşturmak kolay değil. En iyi şekilde lige başlamak istiyoruz" dedi.

CELİL SÜRE İSTEDİ..
Öte yandan Malatyaspor kulübünün, eski futbolcusu Celil Sağır'la yeniden anlaşmak üzere teklifini ilettiği, futbolcunun ise düşünüp cevap vermek üzere 1-2 gün süre istediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız