SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Başlamak Önemliydi"

0
Güncellendi - 2016-08-21 20:05:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, ligin ilk maçından galibiyetle ayrılmanın önemli olduğunu ifade ederek, “Önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Kendisi için zor bir maç olduğunu kaydeden Tozlu, “Yıllarca formasını giydiğim ve sezon sonunda ayrıldığım Mersin İdmanyurdu’na karşı mücadele etmek benim için zor oldu. Ama profesyonellikte bunlar var. Bende takımıma katkı sağlamaya çalıştım. Güzel bir galibiyet aldık” dedi.

Tozlu, teknik direktör İrfan Buz’un kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ifade ederek, “Ligin ilk maçını deplasmanda kazanmak önemliydi. Sezona iyi hazırlanmıştık ve lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Önemli bir galibiyet aldık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren golcü futbolcu, “Takım olarak iyi mücadele ettik. İyi mücadelenin karşılığında da haklı bir galibiyet aldık. Lige 3 puanla başlamak moral ve geleceğe daha iyi bakmak açısından önemlidir. Bu anlamda önemli bir galibiyet oldu. Takım olarak sezona iyi başladık. Artık önümüzdeki maçlara bakıp, iyi gidişi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız