SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Başlamıştı Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a transfer yapabilmek üzere parasal destek sağlanması için Anemon Oteli'nde düzenlenen toplantıya ilgi beklenenin üstünde devam ederken, salonda bulunan bir grup taraftarın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç aleyhine küfürlü tezahüratları, toplantıyı yarıda bıraktı.

Anemon Oteli'nde saat 20.00'de başlayan toplantıya AKP Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mehmet Şahin, Fuat Ölmeztoprak'ın yanı sıra CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bazı siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları katıldılar.

Malatya Valisi Ulvi Saran'ın il dışında olması nedeniyle katılmadığı toplantıda, milletvekilleri ve belediye başkanı ile İGM Başkanı Naci Şavata birer konuşma yaptılar.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, oda olarak bir başka kuruma yardım yapmamaları konusunda Ticaret Bakanlığı'nın kesin talimatı bulunduğunu, bu nedenle kurum olarak para veremeyeceklerini bildirdikten sonra, şahsı adına bin lira bağışta bulundu. Para toplama faaliyeti sürerken toplantıya katılan bir grup taraftarın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'a yönelik olan "küfürlü" tepkileri üzerine, organizasyonu üstlenen Şavata, sert bir konuşma yaptıktan sonra "Bu kafayla hiç bir yere varamayız" dedi ve bazı yerel televizyonlardan da naklen yayınlanan toplantıyı 22.10'da bitirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız