SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Başlangıç Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:40:29
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da futbol şube sorumlusu Orhan Barman, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi. 
 
Takımın Bolu Termal’de gerçekleştirdiği üçüncü etap kamp çalışmalarını yakından takip eden futbol şube sorumlusu Orhan Barman, çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ifade eden Barman, "Kamp çalışmalarını bir hafta yakından izledim. Güzel bir ortam var. Hava şartlarının uygun olması nedeniyle antrenmanlarda oldukça verimli geçiyor. Bunun yanında hazırlık karşılaşmaları da oldukça iyi geçti. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok" dedi.
 
Barman, hazırlık karşılaşmalarında takımın ortaya koyduğu mücadele ve performansın üst düzeyde olduğunu ifade ederek, "İlk hazırlık karşılaşmasını Sakaryaspor ile oynadık. Sakaryaspor’un maç boyunca kalemizde sadece bir pozisyonları vardı. Karşılaşmada oldukça üstün oynadık. Tek kale futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Bir çok pozisyon yakaladık ama bir gol atabildik. İkinci hazırlık karşılaşmasını Adana Demirspor ile oynadık. Adana Demirspor’da iyi bir ekip, iyi de bir takım kurmuşlar. Başa baş bir mücadele oldu. Üstün bir performans ortaya koyduk ama gol atma başarısını gösteremedik. Maç içerisinde fazla pozisyon vermedik. Buda sevindirici olan taraftı. Üçüncü hazırlık karşılaşmasını ise Boluspor ile oynadık. İlk yarı kıran kırana bir mücadele oldu. İkinci yarı Boluspor biraz üstünlük kurdu. Oynadıkları ilk 2 hazırlık karşılaşmasını kaybettikleri için ikinci yarı daha baskılı oynadılar diye düşünüyorum. Neticede üstün bir mücadeleye sahne olan hazırlık karşılaşması 0-0 berabere bitti" diye konuştu. 
 
Şehirde iyi bir havanın oluştuğuna dikkat çeken Barman, “Şehirde iyi bir bütünlük sağlandı. Tabi şehrin ileri gelenlerinden takıma destek vermelerini bekliyoruz. Sadece belediyeden destek var. Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın özverileri çalışmaları var. Destek olayını şehrin tamamına yayabilirsek, önümüzü daha iyi görebileceğimize ve takımımızın daha iyi olacağına inanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir kıpırdanma yok. İnşallah önümüzdeki günlerde bir hareketlilik olur” şeklinde konuştu.
 
Barman, iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını belirterek, “Takım olarak ilk 5 hedefini koyduk. Bu hedefi ilk günden beri söylüyoruz. Hedefimiz doğrultusunda bir takım oluşturmaya çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bu anlamda da fikstürü çok fazla önemsemiyoruz. Sonuçta fikstürü biz belirlemiyoruz, kurayla belli oluyor. İddialı ekiplerle bir maç önce oynamışsın ya da bir maç sonra oynamışsın çok fazla önemli değil. Tabi ki ilk haftalarda zayıf ekiplerle karşılaşmak daha iyi olurdu. Ama belirlenen fikstüre göre maçlarımızı oynayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız