SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Başlangıç Yaparsak.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:59
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, hedef için belirlenen bütçenin boylarını aştığını belirterek, şehrin katkısını beklediklerini söyledi. 
 
Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Mumcu, “Malatya’mızın, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah daha nice böylesi güzel aylar ve bayramlar nasip etsin. Aynı zamanda Malatyaspor taraftarlarımızın da inşallah çifte bayramlar yaşayacağımız günler olur dileğiyle, taraftarlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.
 
Şehrin beklentisine göre bir takım oluşturduklarını kaydeden Mumcu, “Bizim ve Malatya’daki futbol severlerin idealine, özlemine cevap verebilecek bir takım oluşturmaya gayret ettik. Kafamızdan geçen ve teknik heyetimizin düşündüğü isimlerin birçoğunu alabildik. Ama parasal anlamda gücümüzün yetmediği ya da daha büyük hedefleri olan 2. Lig’den ziyade 1. Ligi hedefleyen arkadaşlarımızla bir araya gelemedik. En azından onları takımımıza katamadık ama grubumuzda ilk 5’i hedefleyecek bir takım oluşturmaya gayret ettik” ifadelerini kullandı.
 
Mumcu, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, “Bolu’da da futbolcular arasındaki uyumun arttığını gördük. Sahada da bu uyumla oynamaya başladıklarını gözlemledik. Bazı isimlerinde kişisel anlamda çok yetenekli olduğunu, oyunu çevirebilme kapasitesine sahip olduğunu gördük. Pozisyon bulan, mücadeleci ve hırslı bir takım gördük. Bu da bizi çok memnun etti. Teknik heyetimizde aynı doğrultuda bizimle bu görüşleri paylaştı. Boluspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını da izleme imkanı bulunduk. Takımımızın hazırlık karşılaşmasında verdiği mücadele ve oyuncuların performansı da bizi oldukça mutlu etti. İnşallah iyi olacak. İyi bir başlangıç yaparsak, arkası gelir diye düşünüyoruz. Bu arzuyu, bu özlemi çok abartmadan, çok mübalağa etmeden belirli bir disiplin içerisinde gerek takımımızı destekleyerek gerekse de maddi ve manevi katkı sağlayarak sorumluluk sahibi olan herkesin bu sürece katkı sağlaması gerekiyor. Heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.
 
Şehrin desteğini beklediklerini kaydeden Mumcu, şunları söyledi: “Yönetim olarak, olması gerekenleri beklentilere cevap verme anlamında ya da bir futbol şehrinde olması gerekenleri gücümüz nispetinde yapmaya çalışıyoruz. Biz görevimizi yapıyoruz. Kombine, forma talebi vardı. Tabi en büyük talep Malatyaspor’un daha üst liglerde olması. Biz ona göre bir hedef belirledik. buna göre de bir bütçe belirledik. Bu da bizim boyumuzu çok aşan bir bütçe ama bu şehrin buna ihtiyacı var, bu şehir bunu karşılar dedik. Bu şehre böyle bir önyargıyla baktık. Ama doğrusunu söylemek gerekirse şuana kadar ciddi bir katkıyı da göremedik. Bunu bir takım kriterlere bağlıyoruz. Kombine ve ürün satışları için eski belediye meydanında bir platform oluşturduk. Ama satışlar umduğumuz gibi değil. İnşallah kombinelerimizin tamamını satarız. Ve daha da önemlisi blok halinde bize katkı sağlayacak iş adamlarımız olabilir diye düşünüyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız