SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Başlangıç Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Asbaşkan Kahraman Kavuk, takım olarak eksikleri giderip, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un Antalya’da devam eden kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten Kavuk, "Ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan takımımızda, hazırlıkların moralli geçmesi bizi daha da mutlu etti. Takımdaki olumsuz hava, Mert Korkmaz’ın göreve gelmesiyle dağılmış gibi görünüyor. Futbolcuların gerek antrenmanlardaki hırsı, gerekse antrenman dışındaki birliktelikleri takımımıza ikinci yarıda istediğimiz başarıyı yaşatacaktır" dedi.

Kavuk hazırlık maçlarında takımın ortaya koyduğu performansın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek , "Ligin ikinci yarısına eksiklerimizi gidermiş olarak başlamak istiyoruz. Bu anlamda devre arası kamp çalışmaları bizim adımıza büyük önem taşıyordu. Kamp çalışmalarını yakından takip etme şansımız oldu. Çalışmalar oldukça verimli geçiyor. İnşallah iyi bir kamp döneminin ardından ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız