SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Ekibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:27
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da sol kanat oyuncusu Halil Çelik, iyi bir ekip olduklarını kaydederek, lige iyi bir başlangıç yapmak için özveriyle çalıştıklarını söyledi. 
 
Ankara Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirilen Yeni Malatyaspor’da futbolcular ağırlık çalışması yaptı. Yeni sezon çalışmalarını günde çift antrenman sürdüren sarı-kırmızılı takım, sabah antrenmanında ağırlık çalıştı. Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıkması nedeniyle saha çalışmalarını akşam geç saatlerde yapan Yeni Malatyaspor’da futbolcuların bir hayli keyifli oldukları gözlendi.
 
Öte yandan futbolcuların uyum sorununu kısa sürede ortadan kaldırmak amacıyla izinli oldukları sürede birbirleriyle toplantı yaptıkları öğrenildi.
 
Kamp çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan sol kanat oyuncusu Halil Çelik, iyi bir kadro oluşturulduğunu belirtti.
 
Çalışmaların çok iyi geçtiğini ifade eden Çelik, “Malatya’da güzel bir kamp döneminin ardından, Ankara Kızılcahamam kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Takım olarak yüzde yüz hazır değiliz. Bu anlamda hazırlık karşılaşmaları oynayacağız. Genel anlamda kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. İyi bir arkadaşlık ortamı var” dedi.
 
Genç futbolcu, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini de belirterek, “Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. En iyi şekilde hazırlanıp, lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Taraftarlarda çok iyi hazırlanmış bir Halil Çelik izleyecek. Hazırlık karşılaşmalarında eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Herkese başarılı ve çok çalışan bir Halil Çelik izlettirmek istiyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız