SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Ekibiz"

0
Güncellendi - 2017-10-11 17:04:54
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, “Önümüzde zorlu 62 Pertek Spor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da iyi bir sonuç alarak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

Grup’ta geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik aldıklarını hatırlatan Kurt, “Ligin ilk haftasında deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor ile 1-1 berabere kaldık. Galibiyeti hak eden taraf olmamıza karşın zorlu deplasmandan 1 puanla döndük. İkinci hafta sahamızda Elazığ Yolspor ile 1-1 berabere kaldık. Bu karşılaşmada da net pozisyonlar yakaladık ancak değerlendiremedik. Üçüncü hafta deplasmanda Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile oynayacağımız karşılaşma bizim için büyük önem taşıyordu. Çünkü gruptaki ilk galibiyetimizi almak istiyorduk. Karşılaşmanın 34’ncü dakikasında 10 kişi kaldık ancak oyuncularımız iyi bir mücadele ortaya koyarak, sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi” dedi.

Kurt, hakem hatalarına karşın önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşılaşmasını çok önemsiyorduk. Rakip puansız olarak görünse de oldukça zorlu. Bizde bu bilinçle hazırlıklarımızı yapmıştık. Hakem hatalarına karşın sahadan 2-0 üstün ayrılarak, ilk 3 puanımızı aldık. Bu galibiyet bizim adımıza önemliydi.”

Grup’ta 4’ncü hafta sahalarında Tunceli ekibi 62 Pertek Spor’u ağırlayacaklarını hatırlatan Kurt, “Önümüzde zorlu bir karşılaşma var. Gride kalan 3 haftada 2 beraberlik, 1 galibiyet aldık. İyi bir ekibiz ve yükselen bir form grafiğimiz var. Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşısında aldığımız galibiyet sonrası takımda moraller üst seviyeye yükseldi. Pazar günü 62 Pertek Spor’u sahamızda ağırlayacağız. Rakibimiz oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanarak, 6 puan topladı. Zorlu karşılaşmadan istediğimizi alarak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kurt, 62 Pertek Spor maçı hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Grup’ta dördüncü haftada İnönü Üniversitesispor ile 62 Pertek Spor, Malatya’da Yeşiltepe 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 15.00’da başlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız