SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Bir Ekibiz..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Mardinspor maçının taktik çalışmasını yaptı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik sorumlu Hasan Koç yönetiminde çalışan Sarı-kırmızılı takımda Güven Gürsoy sakatlığı nedeniyle çift kale maçta yer almadı. Taktik ağırlıklı çift kale maçta futbolcuların bir hayli istekli oldukları görüldü. Takım kaptanı Mehmet Yoldaş, yaptığı açıklamada, "Haftalardır iyi futbol oynuyoruz. İyi bir ekibiz. Mardinspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçtan puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

MARDİN CEPHESİ..
TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Mardinspor da, hayati önem taşıyan Malatyaspor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kayyum başkanı Hıdır Aydın, yaptığı açıklamada, futbolcuların çok sıkıntılı günler geçirdiğini özellikle maddi ve manevi olarak yanlarında olmaya çalıştığını belirterek, "Son zamanlarda bildiğiniz gibi takımımız sahipsiz kaldı. Malatya maçı bizim içinhayati değer kazandı. Ligde kalmamız için kazanmamız gereken bir maç. Tüm taraftarlarımızın maça ilgi göstermesini ve destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Mardinspor'un yeni teknik direktörü Nasır Belçi ise, "Yeni geldim ama futbolcularım çok gayret sarf ediyor. Yağmur çamur demeden çalışıyorlar. Şuan tek hedefimiz ligde kalabilmek. Futbolcularımı bu yönde motive ederek günde çift idman yapıyoruz. Buradan tüm taraftarlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum lütfen bu zorlu Malatyaspor virajında bizi yalnız bırakmasınlar. Bütün Mardinspor taraftarlarını maça davet ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız