SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir İkili Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:47
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Koray Şanlı, Yeni Malatyaspor'u sezon sonunda hedefine ulaştıracaklarını söyledi.

Tecrübeli defans oyuncusu, Ofspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Kendi yapmış olduğum bir yanlıştan dolayı 3 maç ceza almıştım ve bu nedenle forma giyemedim. Bu nenim için kötü oldu. Maç performansını yakalamak kolay olmuyor. Allah'tan Ofspor maçını kazandık ve liderle aramızdaki puan farkını azalttık. İlerleyen haftalarda daha da iyi bir görüntü vereceğimize inanıyorum" dedi.

"İYİ BİR İKİLİ OLACAĞIZ"

Şanlı, takıma devre arasında katılan Mehmet Enes Sığırcı ile iyi bir ikili olacaklarını belirterek, şunları söyledi: "3 maçlık aradan sonra kendimi daha kötü bekliyordum. Çünkü uzun zamandır maç yapmıyorum. Ancak Ofspor karşılaşması benim adıma iyi geçti. Defansta yan yana oynadığım Mehmet Enes Sığırcı'da iyi bir performans sergiliyor. Geçen sezon Hatayspor'da da iyi futbol oynuyordu.  Bize de geldiğinden beri iyi bir katkı sağladı. Bu anlamda iyi bir ikili olacağımıza inanıyorum."

"PTT 1. LİGE ÇIKACAĞIZ"

Sezonu şampiyon tamamlayacaklarına inandıklarını ifade eden Koray Şanlı, "Bu takımda kime görev verilirse verilsin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu saatten sonra hepimiz bu işe odaklandık. İnşallah bu takımı sezon sonunda PTT 1. Lige çıkaracağımıza inanıyoruz. Kötü hakemlerde denk gelmezsek, bize bu kadar kolay kırmızı ve sarı kart vermezlerse, hedefimize rahat bir şekilde ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Şanlı, Tokatspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Tokatspor, ikinci yarı için transfer yapmış. Aldığımız habere göre iyi bir takım yapmışlar. Bizim adımıza zaten kolay maç yok. İnşallah bu maçı da galip tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız