SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir İsimle Anlaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:19:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp As Başkanı Nusret Öncü, Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lige çıkarmak için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi. 

Öncü, Yeni Malatyaspor ile ilgili konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor'u şampiyonluğa ulaştırmak istediklerini ifade eden Öncü, "4 yıldır Yeni Malatyaspor Belediyenin yönetimindeydi. O yönetimde olan herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yıl sivil yönetime devir etme kararı almışlardı. Bizde Adil Gevrek yönetiminde göreve talip olduk. Amacımız Yeni Malatyaspor’u bir üst lige çıkarmak. Hedef konuldu. Hedefle ilgili sancılı bir dönem geçirdik. Onları da aştık. Mustafa Uğur ile yola çıkma kararı aldık. Mustafa Uğur’un talepleri doğrultusunda, transferlerimizi gerçekleştirdik. Dış transferde önemli isimlere imza attırdık. Bu futbolcuların tamamı bir üst lig tecrübesi olan isimler. Ciddi transferler yaptık. Beklentilerin üstünde bir transfer politikası izledik. Mustafa Uğur’un rolü büyüktü. Bizler kendisine beklentilerimizi ilettik. Sonuçta şehrinde bizden yani yeni yönetimden beklentisi var. Uzun bir çalışmanın ardından hedefimizi Şampiyonluk olarak belirledik. Yolumuza da o yönde emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

"HERKESİN BİZE DESTEK OLMASI GEREKİYOR"

Yeni Malatyaspor'u hedefine ulaştırmak için herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Öncü, şunları söyledi: 

"Yeni Malatyaspor taraftarlarına ve Malatya şehrine çok ciddi görevler düşüyor. Bize destek olmaları gerekiyor. yönetimimize 25 gün çok ciddi eleştiriler geldi. Ama yönetim sessiz ve derinden işini yapıyordu. Bunu her zaman basının önünde deklare etmiyorlardı ama bazı konular vardır gizli olması gerekiyor. Bu yıl içinde o talepler doğrultusunda, öyle bir sessizlik içine girmesi gerekti. Malatya zor bir şehir. Malatya’nın uzun yıllardır ciddi beklentileri var. İlk önce Malatya’nın bir üst lige çıkacağına inanmaları gerekiyor. Destek vermeleri gerekiyor. Malatya halkının dışında, Malatya’lı siyasetçilerimizin, sanatçılarımız ve iş adamlarımızın da Yeni Malatyaspor’a destek olmaları gerekiyor. Bu takımı nasıl yukarılara çıkarırız diyerek, o çabanın içinde yer alması gerekiyor."

"MUSTAFA UĞUR, YENİ MALATYASPOR'U HEDEFİNE ULAŞTIRACAKTIR"

Öncü, teknik direktör Mustafa Uğur'un Yeni Malatyaspor'u hedefine ulaştıracağına inandığını belirterek, "Ziya Doğan konusunda Malatya halkının bir talebi vardı. Malatya’yı bilen tanıyan bir teknik direktör olarak Malatyaspor’a faydası olur diye kendisiyle anlaşmak istedik. Oda kabul etmedi. Ben şahsım olarak Ziya Doğan’ın gelmesini isteyen birisi değildim. Ziya Doğan sonuçta 3-4 yıldır çalışmıyor. Şartları uymadı ve bizde anlaşmaya varamadık. Bizde listemizin ikinci sırasındaki isim olan Mustafa Uğur ile anlaştık. Mustafa Uğur nasıl bir beklenti içinde olduğumuzu biliyor. Malatya’da nasıl bir taraftar grupları olduğunu biliyor. Yeni Malatyaspor’un geçmişteki literatürüne baktığımız zaman nasıl bir çitası olduğunu da biliyor. Olması gerektiği yeri de biliyor. Para ikinci plandaydı Mustafa hoca için. Her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Mustafa Uğur’un çalışmaları ile Yeni Malatyaspor hedefine ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR İSİMLE ANLAŞACAĞIZ"

Forvet mevkiine iyi bir isim almak istediklerini dile getiren Öncü, "Yeni Malatyaspor’un bir forvet oyuncusuna daha ihtiyacı var. Transferin son gününe kadar bir sürpriz olacak. Takım Malatya’ya dönünceye kadar görüşülen isimler var. Hedef Şampiyonluk olduğu için kadromuzu geniş tutmamız gerekiyor. O yüzden genç yetenekli bir forveti kadromuza katacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız