SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Kadro Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:34:37
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdürürken, kulüp başkanı Adil Gevrek, ilgilendikleri futbolcuların isimlerini kamuoyuna açıkladı. 

İstanbul’da Marmara Derebeyleri’nin verdiği iftar yemeğinde transferdeki son durumla ilgili konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yabancı oyuncu transferinde 3 isimle yakından ilgilendiklerini kaydetti.

Yabancı oyuncu transferiyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Gevrek, Arjantinli oyuncular Barboza ve Aguero ile birlikte Nijeryalı Azubuke ve George ile yakından ilgilendiklerini ve en kısa sürede bu transferleri bitirmek istediklerini söyledi. 

"YABANCI OYUNCU TRANSFERİ NOKTASINDA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Kadrolarına en az 10 futbolcu katmayı planladıklarını dile getiren Gevrek, transfer komitesinin transferle ilgili yoğun bir mesai harcadığını söyledi.

Gevrek, "Geçen sezondaki kadromuzdan en az 10 futbolcuyla yeni sezonda da devam edeceğiz. Bu oyuncuların yanına takviyeler de yapacağız tabii ki. Transferde önceliğimiz yabancı oyuncu. Ortada dolaşan isimler var. Evet o isimlerle ilgilendiğimiz doğru. 5 aydır o futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimler Barboza, Aguero ve Nijerya Ümit Milli Takımı'ndan Azubuike ile yine Nijeryalı forvet oyuncusu George. Bu transferleri en kısa zamanda sonuçlandırmak istiyoruz. Tabi burada bitmiş kesin bir şey yok. Ama 2-3 gün içerisinde Barboza Türkiye’ye gelecek. Bu isimler River Plate Kulübü’nün futbolcuları. Önemli transferler bu isimler. Gerçekten biz yabancı oyuncu transferi konusu üzerinde çok durduk. Çünkü gelip burada takıma katkı sağlayacak genç futbolculara ihtiyacımız var. İnşallah 4 ya da 5 yabancı oyuncu aldıktan sonra iç transfere yoğunlaşacağız. Zaten elimizdeki oyuncular da kaliteli” diye konuştu. 

"6 AYDIR TAKİBİMİZDE OLAN YABANCI OYUNCULAR VAR"

Gevrek, transferde herhangi bir gecikmenin olmadığını, 6 aydır takip ettikleri oyuncularla ön görüşme yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Acele etmemize gerek yok. Biz zaten yabancı oyuncularla görüşmelere 6 ay önce başladık. Transferde geç kaldığımız söyleniyor ama biz zaten çalışmalarımızı sürdürüyorduk. 6 aydır takibimizde yabancı oyuncular. Bu oyuncularla ilgi çalışmalarımız sürüyor. Yabancı oyuncular büyük ihtimalle ilk etap kamp çalışmalarına yetişecek. Zaten yetişmezse de birisi Nijerya Milli Takımı'nın kampında. Ama bu oyunculardan kampa katılacak oyuncular var. Yerli transferine gelecek olursak, alacağımız oyuncuların 2-3 tanesi üst düzey olacak. Şu an Süper Lig’de oynayıp takımıyla ilk etap kampında bulunan oyuncular var. Bu oyunculardan haber bekliyoruz. Belki taraftarımız transferde bir şey yapılmıyor diye düşünüyor ama biz çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ama transferlerin de nokta transferler olması için çaba sarf ediyoruz. İyi bir kadro kuracağız. Tabi ki hedefimiz olacak ama adımlarımızı sağlam atacağız. Çıkıp şampiyon olacağız deyip kulübü borca sokmanın anlamı yok."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız