SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Kadromuz Var"

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da sezon hazırlıkları devam ediyor.
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmasını yapan sarı siyahlı takımda ağırlıklı olarak kondisyon çalışması yapılırken, diğer yandan da oyun sistemi üzerinde duruluyor. 5 Ağustos'ta Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek olan ikinci etap kamp çalışmasına kadar oyun sistemini oturtmak isteyen teknik direktör Cafer Aydın, özellikle takti ağırlıklı çift kale maçlarda futbolcularla yakından ilgileniyor.
 
Takımın son durumu hakkında bilgiler veren Yeni Malatya Spor kulüp basın sözcüsü Mehmet Bak, iyi bir kadro kurduklarını ve hedefe ulaşacaklarını kaydetti. Bak, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirterek, "İskelet kadromuzu bozmadan nokta transferlerle takımı daha da güçlendirdik. Hazır bir kadro ile sezona hazırlıklarına başladık. Bu bize büyük bir avantaj sağlayacak. Birçok süper lig takımı bile hazır bir kadroyla sezon hazırlıklarına başlayamazken, biz böyle bir avantaj yakaladık. İyi bir kadromuz var. İstediğimiz transferleri de yaparak, kadromuzu en iyi hale getirdik. Malatya'daki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Ankara Kızılcahamam kampını da en iyi şekilde değerlendirip, sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi.
 
Şehirde iyi bir hava oluştuğuna da işaret eden Bak, "Bildiğiniz üzere yeni yönetim olarak mülki amirlerimiz, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimi ile sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Bundan sonrada bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Şehirde iyi bir birlik ve beraberlik oluştu. Bu bizim için çok önemliydi zira başarı böyle gelecektir" diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız