SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Katılım Vardı"

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da yönetim görev dağılımını yaptı.

Pazar günü Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Yeni Malatya Spor'da yönetim, görev dağılımını yaptı. Mehmet Emin Katipoğlu başkanlığında oluşan yönetimde, görev dağılımı şöyle oluştu:

Kulüp 2. Başkanı Özcan Dündar, Asbaşkan Halil Karaman, Asbaşkan-Stat ve Tesis Sorumlusu Münir Özpolat, Genel Sekreter Turan Kopal, Basın Sözcüsü Mehmet Bak, Futbol Şube Sorumlusu Bünyamin Geleri, Mali İşler Sorumlusu Nuh Boyraz.

2. BAŞKAN ÖZCAN DÜNDAR: "TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANDI"

Öte yandan Kulüp 2. Başkanı Özcan Dündar (fotoğraftaki), kongre ve transfer çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Dündar, olağanüstü genel kurulun çok iyi geçtiğini belirterek, "Olağanüstü genel kurulumuza iyi bir katılım vardı. Malatya'nın siyasileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ileri gelenlerinin büyük bir ilgisi vardı. Bu da bizleri çok mutlu etti. Katılımın üst düzeyde olması; Malatya'nın bize özelliklede başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu'na olan güveninin bir göstergesidir. Ben olağanüstü genel kurulumuzun başta Yeni Malatya Spor'umuz olmak üzere Malatya'mıza ve tüm spor camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Dündar, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederek, "Olağanüstü genel kurulumuz öncesinde transfer çalışmaların başlamıştık. Genel kurulu sonrası transfer çalışmalarımızı hızlandırdık. 4 futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık. Bu futbolcuların bonservisleriyle ilgili küçük pürüzler var. Bu pürüzleri hafta içerisinde aşarak, Cuma günü bu futbolcularla sözleşme imzalamayı planlıyoruz" diye konuştu.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI 15 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK

Öte yandan Yeni Malatya Spor'un yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz'da başlayacağı kaydedildi. 15 Temmuz'da Malatya'da topbaşı yapacak olan sarı siyahlı takım, 5 Ağustos'ta Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde kampa girecek. Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde 15 gün kampa girecek olan takım, daha sonra Malatya'ya dönecek. Sarı siyahlı takım, 4 Eylül'e kadar Malatya'da çalışmalarına devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız