SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2017-11-13 01:49:13
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu İssam Chebake, Medipol Başakşehir maçı sonrası ligde ikinci bir mağlubiyet almak istemediklerini belirterek, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Chebake, “Çok yoğun bir kamp süreci geçirdik. O kampın verdiği bir yorgunlukta var. Ama yorgunluk yavaş yavaş gitmeye başlayınca performansımızda yükseldi. Tabi benim için performansımdan öte alınan sonuçlar önem taşıyor. Takımın alacağı sonuçlar çok önemli, iyi gidiyoruz, inşallah bu böyle devam eder” diye konuştu.

Fas asıllı oyuncu, Medipol Başakşehir karşısında pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirterek, şunları söyledi: “Böyle takımlara karşı bu kadar pozisyon bulup, gol aramazsanız pahalıya patlıyor. Medipol Başakşehir bize göre kale önünde daha başarılıydı. İki pozisyonları var, bir tanesi gol oldu. Bizim daha çok pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik ama Başakşehir gibi takımlar böyle hataları affetmiyor.”

Hedefleri hakkında da değerlendirmede bulunan Chebake, “Benim öncelikli hedefim Malatyaspor. Benim bir sınırım yoktur. Ulaşmak istediğim noktayla ilgili her zaman her şeye açığım. Ama ben bu ülkeyi, şehri ve takımımı seviyorum” ifadelerini kullandı.

Chebake, bir gazetecinin ‘savunmada iyi işler yapıyorsun ancak ortalarında biraz sıkıntı mı var?’ sorusuna, “Aslında benim en iyi özelliklerimden biridir. Ama yorgunluk ve her şey bunun bir nedenidir. Her gün çalışıyorum ve kendime geliyorum. Ortalarda düzelecektir” diye konuştu.

Ligin 12.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Faslı oyuncu, “Alanyaspor çok iyi bir takım. Çok iyi bir hücum hattına sahipler. Arkada çok sağlam olmamız gerekiyor. İyi bir maç olacak. Başakşehir maçından sonra ikinci bir mağlubiyet almak istemiyoruz. En kötü deplasmandan beraberlikle dönmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız