SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Maç Olmadı Bizim İçin"

0
Güncellendi - 2017-08-21 02:58:29
A- A+ PAYLAŞ

"İPTAL EDİLEN GOL TEMİZ": Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 mağlup oldukları Demir Grup Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Rakip iyi kapandı, pozisyon da üretemedik. İyi bir maç olmadı bizim için. Hataları azaltıp, güzel şeyleri daha fazlalaştırmaya çalışacağız" dedi. Bu arada, TRT Spor'da yapılan maç yorumunda, EYMS'nin Boutaib ayağından kaydettiği ancak 'faul' yapıldığı gerekçesiyle sayılmayan golde faul bulunmadığı belirtildi.

"TEK TOP GOL OLDU.."

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Geçen haftanın moraliyle geldik. Ama ilk devreye baktığımız zaman oyun dengede gidiyordu. İki takımın da pozisyonu yok. Biz biraz daha rakibin öne çıktığı anlar arkaya atılan toplarla pozisyon üretmeye çalıştık. Arada bir tartışılan pozisyon var. Attığımız gol var. Onun dışında da kalemize gelen tek top maalesef şanssız bir şekilde gol oldu. İkinci yarı 1-0 iken kontrol bizdeydi biraz baskıda oluşturduk. Ama yine ikinci golü yine kendi oyuncumuzun verdiği pasın devamında yediğimiz golle risk almaya başladık. Rakip iyi kapandı pozisyonda üretemedik. İyi bir maç olmadı bizim için hataları azaltıp güzel şeyleri daha fazlalaştırmaya çalışacağız. Fazla söylenecek bir şey yok Sivasspor'u tebrik ediyorum" dedi.

SİVAS CEPHESİ..

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 2-0'lık Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu galibiyet bize coşku katacaktır" dedi.

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba "Rakibimizi iyi analiz ettik. Uzun topla oynuyorlar. Dia'yı, çabuk oyuncularını kullanmaya çalışıyorlar. Oyuncularımız ilk yarıda orta alan kalabalığında boğuldular, etkili olamadılar. Kenarları kullandığımızda etkili olduk. Bunlardan biri gol oldu. Tabi ikinci yarı rakip geriye düşünce biraz daha öne oynamaya çalıştı. Bu da bizim çabuk kontra atak isteğimizi ortaya çıkardı. Bizim için iyi bir maç oldu. Bunlar zor maçlar. Yeni oyuncular katıyoruz. Her hafta bir oyuncu geliyor. Yeni lige çıkan takımlar için bu gerçekten zor bir süreç bize bu galibiyet coşku katacaktır. Şimdi oyuncularımızla gideceğiz keyifli bir koşu yapacağız. Bu takıma katacağımız birkaç oyuncu daha var. Herkese daha iyi bir Sivasspor yaşatacağız" dedi.

"YENİ MALATYA'NIN İPTAL EDİLEN GOLÜ TEMİZ.."

Öte yandan, TRT Spor'da Ersin Düzen'in yönetiminde yapılan yayında yorumcu olan Mustafa Denizli ve Ali Gültiken, Evkur Yeni Malatyaspor'un 7. dakikada Boutaib'in ayağından kazandığı ve faul gerekçesiyle sayılmayan golü "faul yok, temiz bir gol" diye yorumladılar. İki yorumcu, Sivasspor'un kazandığı 2. golde ofsayt olduğu yolundaki yorumlara da katılmadılar.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Gelen stoper inşallah beklentileri karşılar,bir de diallo yanına pier webo alınırsa iyi olur inşallah..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Bu mac 2-1 veya 3-1 Sivasın üstünlüğüyle de bitebilirdi.Ancak Hakemin bariz golü bilinçli olarak vermeyişi Kalecimizin hatalı gol yiyişi oyunu sivasa üstün kıldı.Adamın yan toplara şansı yok gelen topu tutmuyor tokatlıyor hakem o golümüzü verse eminim maçın gidişatı değişik olacaktı 1-0 önde olan Malatya sivası o moralle dağıtırdı ama Sivastan önce Hakem dağıttı
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Ertuğrul hoca, moralini bozma bundan sonra ki maçlar için siyasilerimizin biraz çalışmaları lazım. Bu kaçıncı haksızlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Artik.bu.maci.unutmak.antalya.macinda.stad.dolmasi.gerekir.bu.macda.uc.puan.almamiz.gerekli.. Oyunculara.basarilar.dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Malatya guzel oynadi hakem coooooook buyuk hata yapti kalecemiz nasil ya Allah askna boyle kaleci gercekten olmaz boy var pos var teknik yokkkk iyi bir yedek olur ama birinci kaleci olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Bu gol sayılsaydı,maçın seyri farklı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Takım eksik dedikçe tepki verenler nerede 3/4 takviye yapmasak takım iyi gitmez objektif olmak lazım. Yendiğimiz ilk gol çok acemiyseceydi ikinci gol ofsayta benziyordu defansın göbeği çok kötü inş mira doğru transfer olur yoksa çok gol yeriz. Forvete de takviye şart
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    iptal edilen gol nizami . Takım korkak oynuyor yani savaşmıyor sevişiyor. acil bir kaleci gerek sivas bu maç da mutlak puan çıkarması gerek çünkü bizden sonra gs oynayacaklardı. genede iyi oynamadılar hakem ve kendi hatalarımızdan dolayı biz yendiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Bence hocanin her mac ayri taktikle oynamasi lazim analizler bolece bosa cikmis oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    ...daha ligin başındayız. önümüzde kocaman bir sezon var. bir türlü yenemediğimiz Sivas spora son ikinci maçta da yenilmek ve 2 maçta 7 gol yemek kaderimizde varmış. Önümüzdeki maçlara bakacağız....
    0
    0
    Yanıtla