SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Performans Sergiledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:22:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi Genç Erkekler Kategorisi’nde şampiyon olan Yıldızlar Basketbol takımı büyük bir gurur yaşıyor.

Genç Erkekler Ligi’nde iki takımla yer alan Yıldızlar Basketbol’un A takımı şampiyonluğu elde ederken, kulübün ikinci takımı ise sezonu üçüncü tamamladı.

Şampiyonluk mücadelesinde Malatya Basketbol ile karşılaşan Yıldızlar Basketbol, müsabakayı 87-60 kazanarak, ligin şampiyonu oldu.

Yıldızlar Basketbol’un ligdeki ikinci takımı ise sezonu üçüncü tamamladı. Üçüncülük-dördüncülük maçında Kano Rafting Spor Kulübünü 80-34 yenen mavi beyazlılar, Gençler Basketbol’da üçüncü oldu.

Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Ufuk Doğan, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini kaydederek, ligde yer aldıkları iki takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu söyledi.

Doğan, Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde iki takımla yer aldıklarını anımsatarak, “Genç Erkekler Ligi’nde A takımımız sezonu şampiyon tamamlarken, ikinci takımımız ise üçüncü oldu. Açıkçası altyapımız olan ikinci takımımızın sezonu üçüncü sırada tamamlaması bizi çok mutlu etti” dedi.

SODES destekli ‘Malatya Basketbolla Büyüyor’ projesi kapsamında kulüp olarak altyapı faaliyetlerini geliştirdiklerini kaydeden Doğan, “Maddi imkanı kısıtlı olan çocuklarımızı basketbol sporuyla buluşturuyoruz. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda basketbol sporu yapabilmelerini sağladık. Bundan sonrada bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız