SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'iyi Bir Seri Yakaladık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:40
'iyi Bir Seri Yakaladık'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında Eyüpspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, tek amaçlarının bir üst tura çıkmak olduğunu söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Uğur, Eyüpspor ile Çarşamba günü sahalarında oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ligdeki iyi gidişlerini kupada da devam ettirmek istediklerini dile getirdi.

"GENİŞ BİR KADROMUZ VAR"

Tecrübeli teknik adam, Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkmak istediklerini ifade ederek, "Geniş bir kadroya sahibiz. Geniş kadromuzda da özellikle fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızı, kupa maçında kullanmak istiyoruz. Tabi ki kupa maçları kolay olmuyor ama biz gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Çarşamba günü sahada ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Mustafa Uğur, "Kupa maçında görev yapacak olan arkadaşlarımız, sahada ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Biz fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımızın kupa maçlarıyla, maç eksiklerini ortadan kaldırmak istiyoruz. İnşallah güzel bir futbolla, bir üst tura çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"LİGDE İYİ BİR SERİ YAKALADIK"

Ligde iyi bir seri yakaladıklarını kaydeden Mustafa Uğur, şunları söyledi:

"Biz takım olarak kendimize bir hedef koyduk. Bu hedefte de yolumuza engellerin çıkacağı aşikar. Biz bütün çalışmalarımızı Yeni Malatyaspor'a yakışır şekilde yapıyoruz. Bu noktada da sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Geride kalan 4 haftada da bunu iyi bir şekilde başardık. Ligde iyi bir seri yakaladık ve bunun devamını getirmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadele ederek, seriyi sürdürmek istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız