SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Sezon Geçirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:00
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Milli Takımı kalecilerinden Selim Karadağ, iyi bir hazırlık döneminin ardından dünya üçüncüsü olduklarını belirterek, kendisi adına altın bir sezon geçirdiğini söyledi. 

Ampute Milli Takımı’nın Rusya’nın Kaliningrad şehrinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda dünya üçüncü olmasıyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyalı milli eldiven, “Hiçbir başarı tesadüf eseri gelmiyor. Şampiyona öncesi iyi bir kamp ve çalışma dönemi geçirdik. Takım olarak iyi bir birlik ve beraberlik yakaladık. Amacımız güzel şeyler yapmaktı. Dünya üçüncüsü olduk ama aşırı bir sevinç yaşamadık. Çünkü daha büyük ideallerle Rusya’ya gitmiştik. Uluslar arası bir organizasyonda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, bayrağımızı göndere taşıdık. İstiklal Marşımızı defalarca okuttuk, bu çok güzel bir duyguydu. İyi bir süreç geçirdik” dedi.

2012’nin kendi adına altın bir yıl olduğunu kaydeden Karadağ, “Uzun bir spor geçmişim oldu. Malatya amatör takımlarından futbol oynadım ve defalarca şampiyonluklar yaşadım. Ama 2012 yılı içerisinde altın bir yıl geçiriyorum. Geçen sene Yeni Mahalle takımıyla birlikte Rusya’da düzenlenen kulüpler arası dünya şampiyonasında dünya ikincisi olduk. Dünyanın en iyi kalecisi seçildim. Hemen akabinde Malatya’da faaliyet gösteren Anadolu Ateşi Spor Kulübü ile temasım oldu. Ara sezonda yaptığımız çalışmalar neticesinde hokey kaleciliğine başladım. Alanya’da düzenlene Türkiye şampiyonasında Türkiye ikincisi olduk. Ardından da Malatya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Hokey Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olduk. Tabi Ankara Yeni Mahalle Ampute takımıyla Türkiye şampiyonluğu yaşadım. Çok güzel bir sezon geçiriyorum. Hatta annem, “Bu kadar madalyayı nereye koyacağız” diye bana kızıyor” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki hedefleriyle ilgili de bilgiler veren başarılı kaleci, “Bundan sonraki süreçte de spora hizmet edeceğim. Ne görev verilirse verilsin ülkemin bayrağını gittiğim her yerde dalgalandırmak için elimden geleni yapacağım. Sporculuğumuzun yanı sıra antrenör ve idareci olarak da spora hizmet edeceğim. Milli takım arasında antrenörlük kursuna da gittim. Antrenörlük belgemi de aldım. Bu noktada ilimize de en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bu süreç içerisinde Sayın Valimiz, Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı, belediye başkan yardımcılarımız, iş arkadaşlarım ve hocalarım bana büyük bir destek verdi. Başarılı bir sezon geçirmem de herkesin büyük katkısı oldu. Başarı tek başına yakalanmıyor. Hocalarımızın spor karakterimizin yerleşmesinde çok büyük katkıları oldu. Bana katkı sağlayan ve destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız