SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Sezon Olur"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:37
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol 3. Lig C Grubu'nda mücadele edecek olan Malatya İnönü Üniversitesi, Adana ekibi Beyzaspor ile pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Ligin ilk haftasında Adana temsilcisi Beyza Spor’a konuk olacak olan İnönü Üniversitesi, İnönü Üniversitesi spor salonunda voleybol antrenörü Emin Kafkas yönetiminde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını tamamladı.

Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren İnönü Üniversitesi voleybol antrenörü Emin Kafkas, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, sezona hazır olduklarını belirtti.

Kafkas, iyi bir sezon geçirmek istediklerini ve bu doğrultuda yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerine dikkat çekerek, “Geçtiğimiz sene sezonu kapattıktan sonra çalışmalarımızı devam ettirmiştik. Temmuz ayına kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Altyapıdan bazı genç oyuncuları kadromuza dahil ederek, bu süreçte onlarla da çalışma imkanı bulduk. Verdiğimiz kısa aradan sonra Eylül ayından itibaren tekrar yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Teknik, taktik ve kuvvet antrenmanlarımızı düzenli bir şekilde gerçekleştirdik. Artık lig müsabakaları başlayacak. Hafta sonu deplasmanda Beyza Spor ile karşılaşacağız. Umuyorum ki, takımımız güzel müsabakalar çıkararak, sezonu tamamlayacaktır” dedi.

Ligin bütçesiz takımı olarak üst sıraları hedeflediklerini kaydeden Kafkas, şunları ifade etti: “Kulüplerde sportif başarının yakalanmasında antrenmanların ve sporcuların kendi bireysel gelişimlerinin yanında maddi olarak da desteklenmesi gereklidir. Bizim maddi gücü olan bir yapımız yok. Sporcularımızın tamamı üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Altyapı olarak da liselerde okuyan gençleri kadromuza alıyoruz. Bu doğrultuda da ligde başarılı olmayı hedefliyoruz. Tabi ki birinci amacımız play off oynayabilmek ama play off oynamasak bile ligi belirli bir seviyede bitirmek veya düşme tehlikesi yaşamadan bu ligde kalabilmek takımımızın şuandaki gerçek hedefi. Bütçe olarak bakıldığında ligin bütçesiz takımıyız. Maddi durum gibi bir durum söz konusu olursa takımımız daha da iyi yerlerde olacaktır.”

Kafkas, Malatya’nın lige 3 takımla katılmasının sevindirici bir durum olduğuna değinerek, “Malatya’nın ligde 3 takımlar yer alması bizleri sevindirdi. Umarım diğer takımlarımızda kendi yapılarını daha da güçlendirerek, önümüzdeki sezona daha hazır bir şekilde ve Malatya voleybolunun bir adım daha ileri gitmesi için elimizden geleni yaparız. Girmana Spor’un bu lige katacağı değerlerin olduğunu düşünüyorum. Umarım Malatya voleybolu iyi bir sezon geçirir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız