SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Bir Sezonu Geride Bıraktık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:06:58
'İyi Bir Sezonu Geride Bıraktık'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını kaydederek, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. 

Özdemir, sorunsuz bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Çok güzel bir sezon geçirdik. Dolu dolu bir sezon oldu. Bazı istemediğimiz hadiselerde yaşandı ama bunlar asgari düzeydeydi. Bu anlamda Malatya, sorunsuz iller arasında yer aldı" dedi.

Birçok branşta grup müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Özdemir, "Malatya'da geride kalan sezonda 800'ün üzerinde maç oynadık. Bu sezon yine Futsal Ligimizi yaptık. Yeşilyurt Belediyesi'nin desteğiyle Kiraz Festivali Futbol Turnuvamızı gerçekleştirdik. Bu bir ilkti ve turnuvaya birçok kulübümüz katıldı. Ayrıca salonlarımız basketboldan voleybola, tekvandodan boksa, masa tenisinden yüzmeye kadar birçok branşta çok güzel faaliyetler oldu. Bunun yanında birçok branşta grup müsabakalarına ev sahipliği yaptık" ifadelerini kullandı.

Özdemir, yeni yapılan tesislerle birlikte, Malatya sporunun daha iyi noktalara geleceğine inandığını ifade ederek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çok büyük faaliyetleri var. 2014'ün sonuna kadar tesislerimiz bitecek. Tesisleşmede, Malatya'ya ivme kazandıracak. Tabi lokomotifin başı Yeni Malatyaspor. Çünkü Yeni Malatyaspor, amatörlere de tesir ediyor. Yeni Malatyaspor'un üst liglere çıkması en büyük temennimiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız