SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Takım Kurmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-06-20 00:28:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, temelleri sağlam bir takım kurup, süper lige çıkmak istediklerini söyledi.

Gevrek, yeni sezon çalışmaları için yoğun bir mesai harcadıklarını kaydederek, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Yönetime ilk geldiklerinde ‘şampiyon olacaklarını’ söylediklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini anımsatan Gevrek, “Şampiyon olup, PTT 1. Lige çıktık. Geride kalan sezonda ‘Ligde kalacağımızı’ söyledik ve bunu da başardık” dedi.

Gevrek, ayakları yere basan, temelleri sağlam bir takım oluşturmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Yeni sezonla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride kalan iki sezonda söylediklerimizi yerine getirdik. Şimdi sağlam temellerle, iyi bir takım kurmak istiyoruz. Süper Lige, asansör takım olmadan çıkmak için çalışıyoruz. Bunun için sabır ve desteğe ihtiyacımız var.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ALİ (7 yıl önce)
    İSTANBULDA YAŞAYAN BİR MALATYASPOR TARAFTARIYIM HERKES AKIL HOCASI OLMUŞ ONU AL BUNU ALMA BU İŞLER PARAYLA OLUYOR HERKES ÖNCE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPSIN ONDAN SONRA İSTESİN SN ADİL GEVREK SONDERECE AKILCI DAVRANIYOR ELEŞTİRİLERE KULAĞINI TIKAYIP BİLDİĞİNİ YAPSIN GEÇMİŞTE BOL KESEDEN SALLAYAN ÇOK BAŞKANLAR GÖRDÜK SİZE ALIŞACAKLAR SN BAŞKAN DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • bombacımülayim (7 yıl önce)
    İnşallah Adil ciğim , Gevrek Gevrek transferler yapılır . Papua Yeni Gine'den selamlar . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • aytalam (7 yıl önce)
    bizi şampiyonluğa taşıyacak bir takım kurmalıyız demek daha güzel ve daha dogru olur sanırım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Çok doğru altyapısı ile,kurumsal kimliği ile güven veren bir kulüp olarak sabırla süper ligde kalıcı ve ses getiren takım olma gayretin de olmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    alt yapı yok ? herhangi bir kurumsallaşma yok ? takıma ek gelir için parkometreler alınıyordu önceden yada store mağaza felan yok sonrada takımdan birşey bekliyorsunuz :) KURUMSALLLIK ÖNEMLİ
    0
    0
    Yanıtla