SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Takım Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:07
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da kaleci Mesut Balkan, Çorumspor maçından aldıkları galibiyetin takımın özgüvenini yerine getirdiğini ve bundan sonra daha iyi olacaklarını söyledi. 
 
Tecrübeli kaleci, ligin ikinci yarısıyla beraber daha iyi bir yapıya büründüklerini ifade ederek, "İlk yarıda takım olarak çok yıprandık. Devre arasında toparlanma aşamasına girdik. Bundan sonra işimiz daha kolay" diye konuştu. 
 
İyi oynadıkları zaman galibiyete uzandıklarını kaydeden Mesut, "Bu galibiyete şehirle birlikte bizimde çok ihtiyacımız vardı. Herkesin beklediği bir galibiyetti. Çünkü devre arasından itibaren yeni bir oluşuma girdik. Yeni yönetim ve yeni hocamızla birlikte toparlanma aşamasındayız. Bunun sonuçlarını en kısa sürede almamız gerekiyordu. Çünkü sahada kalite olarak yükselişe geçtik. Bunun bir galibiyetle taçlandırmamız gerekiyordu. Hepimizin moral ve motivasyonunun yükselmesi önemliydi. İlk yarıda çok yıprandık. Bu galibiyetle birlikte işimizin çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Diğer maçlara daha iyi hazırlanacağız. Kendi açımızdan da özgüvenimiz yerine geldi. Şunu gördük ki, bizde galip gelebiliyoruz. İyi oynadığımız zaman galibiyete ulaşıyoruz. Bundan sonra işimiz daha kolay. Bundan sonraki maçlarımızda daha iyi olacağız" dedi. 
 
"YENİ OLUŞUMUN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ" 
Balkan, yeni oluşumun takım üzerinde olumlu bir etki oluşturduğuna değinerek, "Ligin ikinci yarısından beri futbol olarak iyi bir düzeydeyiz. Çorumspor galibiyetiyle birlikte de bu oluşumun meyvelerini toplayacağımızı düşünüyorum. Çünkü yeni bir takım oluşturuldu. Baya bir takviye yapıldı. Devre arasında çok kaliteli arkadaşlarımız transfer edildi. Yeni bir oluşum, yeni bir iskelet içinde takımımız, galibiyetlerle faydasını görecek" şeklinde konuştu. 
 
"İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ" 
Takımdaki uyumu da değerlendiren Balkan, "Uyum bir anda oluşabilecek bir şey değil. Zamanla olacak bir şey. İlk geldiğimiz zamanlar birbirimizi tanımıyorduk. Zamanla birbirimizi anlayıp, görüyoruz. Birazda şansızlık yaşadık. Hava şartlarının kötü olması nedeniyle sahada iyi ve birlikte çalışma imkanı bulamadık. Topla fazla çalışma imkanı yakalayamadık. Daha fazla kondisyon üzerine antrenman yapmak zorunda kaldık. Ama bundan sonrasında umuyorum daha hızlı bir şekilde birbirimizi tanıma aşamasını atlatacağız. İyi bir takım olacağız" ifadelerini kullandı. 
 
Tecrübeli kaleci, her geçen hafta daha iyi olacaklarına işaret ederek, şunları aktardı:
 
"Ligin alt konumlarından bulunuyoruz ama küme düşme gibi bir düşüncemiz olmadı. Biz en kısa sürede alacağımız galibiyetlerle üst sıralara tırmanacağımızı söylemiştik. Hiçbir zaman bir endişe yaşamadık. İkinci yarıya başlarken tek amacımız, yapılan transferlerle kısa sürede uyum yakalayıp gelecek sezonun iskeletini kurmaktı. Uzun süreli işler yapmak istiyoruz. Bununda ilk adımlarındayız. Sancılı bir süreç geçirdik. İlk yarıya nazaran bir uyum süreci sağlandı. İyi bir futbol oynadığımızda gözle görülüyoruz. Devre arasında yapılan iyi transferlerle birlikte takımda kalan futbolcular, iyi bir ekip oluşturdu. Takım her geçen hafta daha iyi olacak." 
 
Hafta sonu deplasmanda oynayacakları İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasını da değerlendiren Balkan, "İskenderun Demir Çelikspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Deplasmanda bu hafta aldıkları galibiyetle play-off yolunda önemli bir adım attılar. Play-off'a yürümek için onların galibiyete ihtiyacı var. Bizimde bir çıkışımız var. Bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Kesinlikle galibiyet için gideceğiz. Seyircilere güzel bir maç izlettireceğiz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız