SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Takım Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:42
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Turgut Ulutaş, yapılan takviyelerle birlikte çok iyi bir takım olduklarını söyledi.

BAL Ligi'nin Malatya ekiplerinden olan Yeşilyurtspor, yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başladı. Yeşiltepe Stadı'nda, teknik direktör Mustafa Taşar yönetiminde yeni sezona hazırlanan Malatya Yeşilyurtspor, tempo artırdı.

Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Turgut Ulutaş, yeni sezonla ilgili yaptığı değerlendirmede, kadrolarının büyük oranda kurulduğunu, ikinci etap kamp çalışmalarına kadar eksiklerin giderileceğini ifade etti.

Ulutaş, geçen sezondan iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, takıma yeni katılan futbolcularla birlikte çok daha iyi bir kadro oluştuğunu dile getirdi.

Yeni sezonun kendileri için iyi geçmesi temennisinde bulunan golcü futbolcu, "BAL Ligi her geçen sezon daha zorlu geçiyor. Bu sezonda zorlu geçecek. Geçen sezondan iyi bir kadromuz vardı. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı ve çok daha iyi bir kadroya sahip olduk" dedi.

Ulutaş, birinci etap kamp çalışmalarının yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, "Bu sezon BAL Ligi'nde iyi takımlar var. Birbirinden zorlu, çekişmeli ve zevkli maçlar oynanacak. Bizde takım olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Sezon başlangıcına kadar tam anlamıyla hazır hale gelmek istiyoruz. İnşallah bizim adımıza sezon iyi geçer ve bu sezon üst sıralara oynayan bir takım oluruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız