SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İyi Bir Takım Olduk..''

A- A+ PAYLAŞ

Kulübü Altayla sorun yaşayan ve son olarak sözleşmesini tek taraflı feshedip Malatyaspor kampına katılan Metin Debe (fotoğraftaki)'yle ilgili Federasyon Hukuk Kurulu'ndan henüz karar çıkmazken, Malatyaspor'un transferle ilgili arayışlarını sürdürdüğü bildirildi. Bu arada, Teknik Direktör İsmail Kartal, kampta şu ana kadar gelinen noktayı değerlendirdi.

METİN DEBE SORUNU..
Altayla sözleşmesini, maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle tek taraflı fesheden, Altay Kulübü'nün buna itirazı üzerine konunun gittiği Hukuk Kurulu'nda, Salı günkü oturumda bir karar verilemeyip süre tanınan Metin Debe ile ilgili konu belirsiz noktada kalırken, Malatyaspor'un alternatif isim arayışında olduğu da ifade edildi.

Malatyaspor Başkan Vekili İlyas Karahan, Metin Debe'nin durumunun belirsizliği nedeniyle, bu futbolcunun alternatifi de dahil olmak üzere 2 ya da 3 futbolcu transferinin gündemde olduğunu kaydetti.

"TAKIM OLDUK.."
Bu arada, Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal da, katıldığı Bilyoner.cup'ta yarı finale kalan takımının kamp döneminden çok memnun olduğunu belirterek, Antalya kampı ile ilgili, "Gayet olumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Oyuncularımız fizik kondüsyon açısından önemli gelişim gösterdiler. Bu bizi mutlu ediyor. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Çok disiplinli oynuyoruz. Şu ana kadar 5 maçta sadece 2 gol yedik. Onu da yemezdik. Çok ağır antrenmanlar yaptık, genç oyuncular soktuk. Gol ortalaması olarak da iyi bir ortalama ile oynuyoruz. Gidişattan memnunum. Takım her geçen gün üstüne koyuyor. Bu da bizi memnun ediyor. Artık birbirine inanan, güvenen, çok iyi karakterli oyunculardan kurulu takım olduk. Hep beraber oturuyoruz, şaka yapıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz veya üzülüyoruz. Artık biz böyle bir takım olduk. Dışarıdan bazı insanların bizi gözlemlediği zaman, hal ve hareketlerimiz, takım ruhu ile ilgili örnek bir takım olarak gösteriyorlar burada. Bundan dolayı da çok mutluyum, memnunum." şeklinde konuştu.

Kartal, transfer ve bazı futbolcuların durumu ile ilgili sorular üzerine de, "3 transfer yaptık. Hakan Bayraktar, Metin Debe ve Engin.. Şu an 1 veya 2 oyuncu alıp transferi kapatacağız. Biz Engin’i solbek olarak aldık. Bu takımda bir solbek vardı, o da Ramazan’dı. Sakatlansa alternatifi yoktu. Engin 19 yaşında, 14 kez milli olmuş bir oyuncu. Kulübümüzün ekonomik yapısına da uygun bir oyuncu.

Biz raporumuzu verdik. Gönül ister ki, kafamızda geçen isimlere formayı giydirelim. Ama sorunlar çıkabiliyor. Ekonomik yönü var. İstediğimiz niteliklerde bazı oyuncular vardı, alamadık. Almak için de bekliyoruz. Ama A, B, C planlarımız var.

Effa başkanla konuşmuş, izin almış. Ailevi sorunları vardı ve devam ediyormuş. Kapımız açık. Effa bizim futbolcumuz. Ama ben bilmiyorum, son durumu. Nerede, ne yapıyor?" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız