SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Takımımız Var"

0
Güncellendi - 2017-02-15 19:41:12
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’lu Jonathan Serge Folly Ayite, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Denizlispor maçıyla ilk kez taraftarın önüne çıkan ve takıma golle ‘merhaba’ diyen tecrübeli forvet, ilk maçının kusursuz ve güzel olduğunu ifade etti.

Golcü futbolcu, takımdaki herkesin hedefe konsantre olduklarını belirterek, “Gerçekten iyi oyuncularımız, iyi bir takımımız var. Herkesi hedefe kilitlenmiş olarak, çok konsantre görüyorum. Hep birlikte hedefe doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Ayite, İstanbul’da oynadıkları Denizlispor karşılaşmasında taraftarların yoğun bir ilgi gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “İstanbul’a o kadar Malatya taraftarının gelmesi gerçekten çok sürpriz oldu. Geçtiğimizi sezonda Alanya ile Malatya’ya gelip, futbol oynamıştık. Malatya stadında çok iyi bir atmosfer vardı bunu hiç unutmuyorum. Tabi böyle iyi sonuçlar almaya devam edersek, taraftar sayımızın da artacağına inanıyorum.”

Evkur Yeni Malatyaspor’un hedefini çok iyi bildiğini ve kendisinin de bu hedef doğrultusunda takıma katkı sağlayacağını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Öncelikli olarak golü değil, takımın başarısını düşünüyorum. Şampiyonluk yolunda takımıma yardımcı olmak istiyorum. Ama tabi golü bulursam bu hem benim hem de herkesin hoşuna gidecektir” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kara boğa dola boyunlarına
    0
    0
    Yanıtla