SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:57:15
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un genç orta saha oyuncusu İrfan Başaran, kamp dönemini en verimli şekilde geçirip, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu İrfan Başaran, teknik direktör Yücel İldiz’in şuanda bile takımda vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

 PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıklarını Bolu Termal'de sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda, futbolcuların adeta deyim yerindeyse pestilleri çıkıyor. Ama sarı kırmızılı ekipte öyle bir isim var ki, şimdiden takımın vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda. Yapılan 5 yerli ve 5 yabancı futbolcunun arasında bile 2 hazırlık maçında ilk 11’de kendine yer bulan ‘Süper Bücür’ lakaplı İrfan Başaran, teknik patron İldiz’in gözünü girdi. Takımda beyin görevini oluşturan Başaran ise, mütevaziliği ve yeteneğiyle kampta parmak ısırttırıyor. Antrenmanın bitmesine aldırış etmeden çalışmalarına devam eden İrfan, bol bol şut çalışması da yapmayı ihmal etmiyor.

"İYİ BİR TAKIMIZ"

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmede bulunan orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Biz, geçen sezon güzel bir performans ortaya koyarak Şampiyon olduk. Bu senede PTT 1.Liginde mücadele edeceğiz. Evet, kabul ediyorum zor bir lig. Ama bu zor ligde bizde iyi bir takımız. Futbolcu arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Bu sene PTT 1.Liginde ses getiren takım olacağız. Herkes bunu görecek. Takımdaki tüm arkadaşlarım gibi bende elimden geleni ortaya koyuyorum. Benimde biraz şutlarım zayıf. Bunu biliyorum. Hocamızda idman sonlarında müsaade etti. Şut çalışması yapıyorum. Takımda zaten frikik kullanan arkadaşlarım var. Onlarla birlikte yeni sezonda gollerimize devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 Başaran, hazırlık maçlarında alınan sonuçların ölçü olmadığını belirterek, "Hazırlık maçları teknik direktörün takımı iyi tanıması için yapılan maçlardır. Tabi ki bu maçlarda futbolcularda kendi eksiklikleri görüp, ona göre daha fazla çalışırlar. Ama bu tür maçların skorlarından çok ortaya koyulan futbol önemlidir” dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız