SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Bir Takımız..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, kendi sahasında Pazar günü 13.30'da oynayacağı Tarsus İdmanyurduspor karşılaşmasından mutlak galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde Tarsus İdmanyurduspor maçının taktik çalışmasını yapan sarı-kırmızılı takımda Tuncay takımdan ayrı kondisyon çalışması yaparken, belinde ağrısı bulunan Celil çalışmaya katılmadı.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Mardinspor galibiyetinin geride kaldığını artık galibiyeti alışkanlık haline getirmek istediklerini söyledi. Coşkundere, "Bizim için gelenek olan kazanamamayı kırdık ve kazandık. Bundan sonra kazanmayı gelenek haline getirmek istiyoruz. Kaybetmeden, gol yemeden maçların bitirmek istiyoruz. Oyuncularda önemli maçta yüksek bir direnç gösterdiler ve moralleri yerine geldi. Kendilerinin farkına vardılar. Bizleri çantada keklik görenler daha hazırlıklı gelecekler. İyi bir takımız. Kahramanmaraşspor maçı hariç iyi oynadık. Gol yollarındaki beceriksizliğimizi de kıracağız. Kalan maçlarımızı en iyi skorlarla atlatmak istiyoruz. Tarsus İdmanyurduspor maçında da gol yemeden kendi golümüzü atıp, galip gelmek istiyoruz. Bunda başarılı olacağımızı umut ediyorum" dedi.

"ÖZGÜVENİM YERİNE GELDİ"
Takımın genç forvet oyuncusu Ergün Cengiz ise, Mardinspor maçında gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Attığım goller bana özgüven getirdi. Bundan sonrada elimden gelenin en iyisini yaparak, gol atmaya çalışacağım. Tarsus İdmanyurduspor maçını da kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Alper Akıcı da, Mardinspor karşısında alınan 3 puanın anlam kazanması açısından Tarsus İdmanyurduspor maçından da galip gelmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Mardinspor maçında rehavet yaşamadan bizde var olan şeyleri sahaya koyduk. Bunun neticesinde de 3 puan aldık. İnşallah Tarsus İdmanyurduspor maçında da aynı ciddiyetle mücadele edersek, puanlarla maçtan ayrılırız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız