SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Uyum Yakaladık"

0
Güncellendi - 2016-01-30 01:35:04
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un futbolcusu Burkay Ahmet Yazıcı, bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Yazıcı, "Takımın başına İsmail hocamız geldi. Takım olarak kısa sürede adapte olduk ve iyi çalışmalar yaptık. İkinci yarının ilk maçı olan Adıyaman 1954 Spor maçının ertelenmesiyle de kazandığımız bir haftayı iyi değerlendirdik" dedi.

"İYİ BİR UYUM YAKALADIK"

Yazıcı, takım olarak iyi bir uyum yakaladıklarını ve ligi en iyi yerde bitirmeyi amaçladıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Kısa süreli bir çalışma yaptık. Adıyaman 1954 Spor maçına bir nebze hazırdık. Ama maçın ertelenmesi bizim için çok daha iyi oldu. Ama ertelenmese de çıkıp, maçın hakkını verecektik. O anlamda hazırdık. Maçın ertelenmesiyle bir hafta daha hazırlanma sürecimiz oldu. Bizim için daha iyi oldu. Çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürdük. Sıkı çalıştık ve Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandık. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla iyi bir uyum yakaladık. Bu şekilde devam edersek, ligi en iyi yerde bitiririz. Bu sene puan farkını indirip, yukarılarda olmak istiyoruz. Olmasa da, bu sene ve gelecek sene için bu takım iyi yerlerde olur."

"YOĞRULURSAK, DAHA İYİ YERLERE GELİRİZ"

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan genç oyuncu, "Her şey en başta Malatya Yeşilyurtspor için. İkincisi de kendimiz için. 20 yaşındayım ve genç bir sporcuyum. Ne kadar yoğrulursak, daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. İsmail hoca da geldi, her şeyin daha iyi olacağına inanıyoruz. O yüzden elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

"BU MAÇ RÖVANŞ NİTELİĞİNDE"

Yazıcı, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile rövanş niteliğinde bir karşılaşma oynayacaklarını ifade etti.

Ligin ilk yarısında sahalarında rakiplerine farklı mağlup olduklarını anımsatan genç futbolcu, "Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Kolay bir deplasman olmayacak. Ligin ilk yarısında sahamızda mağlup olmuştuk. Ama biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Kazanmak için oraya gideceğiz. İnşallah puan ya da puanlarla döneceğiz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız