SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Uyum Yakaladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:48:06
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da futbolcular yeni sezon öncesi oldukça iddialı. 
 
Çalışmalar ve yeni sezonla ilgili basın mensuplarına bir açıklamada bulunan forvet oyuncusu Halil Zeybek, kadroda birçok futbolcunun yeni olmasına rağmen iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi. Zeybek, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Takımda birçok yeni birçok oyuncu var. Kamp döneminde iyi bir kaynaşma sağladık. Bu anlamda hazırlık karşılaşmaları da çok iyi geçti. Gerek savunmada gerekse de hücumda iyi işler yapıyoruz. Takım olarak da iyice birbirimize alışmaya başladık. Gün geçtikte uyum sorunu ortadan kalkıyor ve daha iyi oluyor. İnşallah daha da iyi olacak” dedi.
 
Tecrübeli oyuncu, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, “Orta sahada iyi oyuncular var. Hepsi kalitesi belli olan oyuncular. Bizi çok iyi toplarla buluşturuyorlar. Bu anlamda pozisyona girmekte de sıkıntı yaşamıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir ise, kaliteli bir kadro oluşturulduğuna dikkat çekerek, “Kampın ilk gününden beri çok iyi çalışıyoruz. Kamp süreci içerisinde takıma katılan arkadaşlarımızda oldu. Kaliteli bir ekip kuruldu. Bu kadar iyi futbolcuları bir araya toplamak gerçekten zor. Tabi bunun yanında bu futbolcuları birbirlerine kaynaştırmakta bir hayli zahmetli bir iş. Ama bu takımda kimsenin kaprisi ya da egosu yok. Hepimiz hangi amaç için burada olduğumuzu çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız