SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiğimiz Yere Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2016-08-14 04:39:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, her maça aynı ciddiyetle konsantre olup, ligi en tepede bitirmek istediklerini söyledi.

Geçen sezondan kalan bir kemik kadrolarının olduğunu ifade eden Çiftpınar, karakterli bir futbolcu topluluğundan oluşan bir kadrolarının olduğunu belirtti.

Genç defans oyuncusu, iki etaplı verimli bir kamp süreci geçirdiklerini kaydederek, “Bir aylık bir kamp sürecimiz oldu. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde hazırlık maçları oynadık. Eksiklerimizi ve iyi yaptığımız yönleri gördük. Takımımız adına verimli bir kamp süreciydi” dedi.

Takım uyum sorunu olmadığını dile getiren başarılı stoper, takımdaki uyumun hazırlık maçlarına da en iyi şekilde yansıdığını anlattı.

Çiftpınar, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Amacımız Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek. Bunun için de iyi hazırlandık. Futbolcu arkadaşlarımızla iyi bir uyumumuz var ve bu takıma en iyi şekilde yansıyacaktır. İnşallah lige iyi başlayıp, iyi gidişi sürdürüp, hak ettiğimiz yere geleceğiz.”

Başarılı futbolcu, ligin bu sezon çok daha zorlu geçeceğini tahmin ettiğini belirterek, “Ligde ilk 6’yı zorlayan 10 ya da 12 takım olacak gibi görünüyor. Transfer yasağı olan ve sıkıntı yaşayan kulüpler var ama onların durumu bizi ilgilendirmiyor. Her maçımıza ciddi bir şekilde konsantre olup, final havasında geçirip, puanları toplayıp, ligi en tepede bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız