SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Çalışmalar Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-27 01:21:38
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Altyapı Sorumlusu Mehmet Maden, altyapıda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, altyapıyı güzel günlerin beklediğini ifade etti.

Maden, yüzde yüz Malatyalı oyunculardan kurulu U21 takımının başarılı sonuçlar aldığını kaydederek, “Sporcularımız büyük bir başarı elde etti. U21 Ligi’nde lider durumdayız” dedi.

Çalışmaların iyi gittiğini ve meyvesini verdiğini dile getiren Maden, şunları söyledi: “İyi çalışmalar yapıyoruz. Bazı şeyler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bunu Malatya ve Malatya’nın gençleri için yapıyoruz. Altyapıda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah daha iyi günler bizi bekliyor.”

Maden, altyapıda bütün maçları takip ettiğini kaydederek, yönetim olarak altyapıya büyük önem verdiklerini söyledi.

“Emek vermeden hiçbir şey olmaz” diyen Maden, “Buraya emek vermezseniz, buradan oyuncu yetiştiremezsiniz. Siz buraya ne kadar önem verirseniz, o kadar oyuncu yetiştirirsiniz. Malatya bu potansiyele sahip bir şehir ve bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malatya, Doğu’nun gözbebeği. Burada çok güzel şeyler olabilir. Bizde bu güzellikleri yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız