SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Değerlendireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:08:28
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu’nda mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor’da voleybol takım antrenörü Kamil Özbey, devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarıda ortaya koyacakları iyi performansla play off’a gitmek istediklerini söyledi. 

3. Lig C Grubu’nda ligin ilk yarısını 8 puanla 3’ncü sırada tamamlayan Esenlik Malatya Belediyespor’da, son oynadıkları ve kaybettikleri Adana Beyza Spor maçının üzüntüsü devam ediyor. Ligin son haftasında Malatya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Adana temsilcisi Beyza Spor’a 3-1’le boyun eğen ve ligin ilk yarısını 3’ncü sırada tamamlayan Esenlik Malatya Belediyespor, ikinci yarıya iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.

Ligin ilk yarısında oynadığı 5 müsabakada 3 galibiyet, 2’de mağlubiyet alan Esenlik Malatya Belediyespor, son maçta Adana Beyza Spor’a yenilerek, 2’nci olma şansını kullanamadı. İnönü Üniversitesi ve Yeni Osmaniye’nin ligden çekilmesiyle birlikte grupta dengeler alt üst olurken, Esenlik Malatya Belediyespor ilk iki sırada yer alarak, play off’lara gitmenin hesaplarını yapmaya başladı.

Öte yandan Esenlik Malatya Belediyespor voleybol takım antrenörü Kamil Özbey, Ligin ilk yarısı ve ikinci yarıdaki hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısını ikincilik şansını değerlendirmediklerini kaydeden Özbey, “İlk yarının son maçında evimizde Adana Beyza Spor’a 3-1 yenilerek, ikinci olma şansını kullanamadık. Genel anlamda ligin ilk yarısı istediğimiz gibi geçmedi. Ancak şunu belirtmek gerekirse, İnönü Üniversitesi ile Yeni Osmaniye’nin ligin ilk yarısında ligden çekilmeleri takımları ve gruptaki dengeleri etkiledi. 8 takımın mücadele ettiği ligde 6 takım kaldı. Bu anlamda bizde ilk 2 içinde yer almanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.

Özbey, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen statü değişikliği kapsamında final grubuna ilk iki takımın gittiğini hatırlatarak, “Esenlik Malatya Belediyespor olarak ilk iki içinde yer almak istiyoruz. Bu nedenle de ilk yarının sona ermesiyle birlikte ara vermeden ikinci yarı hazırlıklarımıza başladık. Ligin ikinci yarısında takım olarak iyi bir performans ortaya koyup, play off’a gitmek istiyoruz. Bu anlamda da lige verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız