SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Gidişi Sürdüreceğiz"

0
Güncellendi - 2016-09-22 15:38:38
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 10 puanla lider durumda bulunan, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında ise Siirt ekibi BAL Temsilcisi Kurtalanspor’u 4-0’la geçen Yeni Malatyaspor’da yüzler gülüyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve 4 hafta sonunda 10 puan toplayarak, namağlup lider durumda bulunan sarı kırmızılılar, kupa maçında Kurtalanspor ile Malatya İnönü Stadı’nda karşı karşıya geldi. Siirt temsilcisini 4-0 yenen Yeni Malatyaspor, kupada da bir üst tura çıkarak, kupada da var olduğunu gösterdi.

“HEM LİGDE HEM DE KUPADA YOLUMUZA İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ”

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, hem ligde hem de kupada yollarına iyi bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Gevrek, “Kupada da yolumuza devam etmek istiyorduk. Kurtalanspor ile sahamızda oynadığımız kupa maçını da kazandık. 4-0’lık bir galibiyet aldık, teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum. Bu tür maçlar her zaman riskli maçlardır. Takımımız oyunun disiplininden ve ciddiyetinden kopmadı. Ortaya da böyle bir sonuç çıktı” diye konuştu.

İsim hakkıyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Gevrek, “İsim hakkı konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin öncülüğünde bir girişimimiz oldu. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır” dedi.

Gevrek, ligin beşinci haftasında İzmir ekibi Altınordu ile deplasmanda karşılaşacaklarını kaydederek, “Ligde de yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Pazartesi günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacağız. Bu maçtan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İYİ GİDİŞİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Yeni Malatyaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Ednan Çoban ise, takım olarak iyi bir gidişat yakaladıklarını belirterek, bunu sürdürmek istediklerini ifade etti.

Çoban, “Güzel bir maç oldu. İnşallah bunun devamı gelecek. Hedefimiz ligde şampiyon olmak, kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Efsane Malatyaspor geliyor.  Ligde iyi bir gidişat var. Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz.  İsim hakkı için birkaç şirketle görüşmeler sürüyor” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız