SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Gidişi Sürdürmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:26:07
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor futbolcusu Mustafa Şen, ligde 3'te 3 yaptıklarını hatırlatarak, iyi gidişi sürdürüp sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Takımda üst üste alınan galibiyetlerin moralleri iyice düzelttiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, ligde kalan 5 maçı kazanıp, mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirdi. Şen, Konya Anadolu Selçukluspor karşısında 3 puanı iyi bir mücadeleyle aldıklarını belirterek, "Konya Anadolu Selçukluspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağımızı biliyorduk. Karşılaşmaya iyi başladık ve iyi de götürdük. Golü bulunca rakibimiz daha fazla açılmaya başladı. Rakibimizin yüklenmesiyle birlikte bizde kontra ataklarla net pozisyonlar yakaladık. Son dakikada bulduğumuz golle farkı 2'ye çıkardık ve zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldık" dedi.

Ligde her maçın final niteliğinde olduğunu belirten Şen, "Önümüzde Hatayspor maçı var. Bu maç öncesi iyi bir moral depoladık. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu karşılaşmayı da kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız