SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Gidiyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da oyuncular gelinen nokta itibarıyla memnun olduklarını söylediler.

Malatyasporlu oyunculardan Ramazan Kahya ve Emrah Tuncel, kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek, takımın son durumunu değerlendirdiler. Futbolcu Ramazan Kahya, yeni sezon hazırlıklarının sorunsuz gittiğini belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirmeyi düşünüyoruz. Antrenmanlarımız iyi gidiyor. Gecen sene yaşanan sıkıntıları bu yıl yaşamak istemiyoruz. Ona göre hazırlanıyoruz. Kamp dönemini iyi geçirip, aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla beraber, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. O nedenle
işi baştan sıkı tutuyoruz. İnşallah bizim için hayırlı olur" diye konuştu.

Kahya, yapılacak olan Malatyaspor kongresinin takımı etkilemediğini belirterek, "Sonuçta başkanımız İlhan Kavuk. Kongre, her halde yönetimi güçlendirilmek adına yapılıyor. Bizim acımızdan problem yok" dedi.

Kahya, Teknik Direktör Kadir Özcan ile ilgili olarak ise, "Antrenmanlarımız çok güzel gidiyor. Çok sempatik, çok iyi bir hoca. Antrenmanlar güzel geçiyor. Kişilik olarak da futbolculara karşı çok iyi davranıyor. İyi niyetli hareket ediyor. Herkese iyi davranıyor" şeklinde konuştu.

Kaleci Emrah Tuncel ise Malatyaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Yönetim mevcut kadroyu büyük oranda korudu. Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Malatyaspor'da herkesin beklediği şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Kendisine gelen transfer tekliflerinden mutlu olduğunu
belirten Emrah, "Malatyaspor'da bu yıl şampiyonluk yaşayacağıma inanıyorum. Burada şampiyonluk görmeden gitmek istemiyorum. İnşallah o hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Ramazan Kahya ve Kaleci Emrah, sarı-kırmızılı takımda herşeyin yolunda gittiğini, başkan ve yöneticilere güvendiklerini söylediler.

MALATYASPOR'DAN TAKIM DOKTORUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Öte yandan Malatyaspor, futbol takımına gösterdiği ilgiden dolayı Dr. Serhan Kurtulmuş'a teşekkür plaketi verdi.

Malatyaspor idari binasında düzenlenen basın toplantısında Malatyaspor Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül, Dr. Serhan Kurtulmuş'un hem geçmişte ve hem de mevcut yönetim döneminde takıma büyük destekler verdiğini belirterek, "Oyuncularımızı Serhan hocanın eline teslim ettik. Malatyaspor'a verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Dr. Serhan Kurtulmuş ise kendisinin Malatyalı olduğunu ve uzun süre kent dışında görev yaptığını anlatarak, "Galatasaray'da çalıştım. Galatasaray kongre üyesiyim. Ancak Malatyaspor aşkı her zaman kalbimizde önemli bir yer aldı" diye konuştu.

Dr. Kurtulmuş, futbolcularla da iyi bir diyalog içinde olduğunu belirtti. Tekgül, takıma desteklerinden dolayı Dr. Kurtulmuş'a teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız