SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Gösterilmeye Çalışılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:39:37
A- A+ PAYLAŞ
Saadet Partisi genişletilmiş aylık il divan toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Türkiye'de ekonomik sorunlar olduğunu söyledi. 
 
"ANMA FAALİYETLERİ YAPACAĞIZ"
 
Asiltürk yaptığı konuşmada, "  Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr. Necmeddin Erbakan için 27 Şubat - 2 Mart arası Erbakan Haftası olarak ilan edilmiştir. Biz SP Malatya teşkilatı olarak bir dizi anma faaliyetleri yapacağız. 27 Şubat'ta Yeni Camii'de ikindi namazını müteakip hocamız için Anadolu Gençlik Derneği (AGD) adına Mevlid-i Şerif okutacağız. 2 Mart'da ise belediye konferans salonunda hocamızı anlatan bir konferans düzenleyeceğiz. 27, 28 ve 29 Şubat günleri ise, gençlik ve kadın kolları tarafından hocamızla ilgili resim sergisi düzenlenecek" diye konuştu.
 
"İYİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR"
 
İktidar tarafından ekonominin iyi gösterilmeye çalışıldığını söyleyen Asiltürk, "Ülkemizin 2012 bütçesi 329 milyar 800 milyon lira olarak açıklandı. 2012'nin gideri 350 milyar 948 milyon lira açıklandı. 2012'de faize ödenecek para ise 50 milyar TL'dir. Bu ülkede 74 milyon insana ayrılan para ise yaklaşık 28 milyar TL. Ekonomi bakanı Zafer Çağlayan açıklama yapıyor. 134 milyar 954 milyon Dolar ihracat yaptık diyor. Yetkililerin hiç ithalatı ağzına aldığını duydunuz mu? 2011 yılı ithalatımız ise 240 milyar 830 milyon Dolar'dır. Yani, fark 105 milyar Dolar fark var. Bu ülkenin iflas etmemesi mülkün mü?" ifadelerini kullandı. 
 
2000 yılından önce emekli olanlara intibak yasası ile aradaki farkın kapanacağı sözünün verildiğini ancak, yasanın 2013'de yürürlüğe girecek olması ile emeklilerin aldatıldığını savunan Asiltürk, "İnançlı gençlik yetiştireceğiz idiyorlar, dinler arası diyaloğ aldatmacası ile milleti kandırıyorlar. Bu ülkede zina kanunen suç değil. Konuşmayın, icraat yapın. Milli Görüş gömleğini çıkararak gerekli hizmeti yapamazsınız" dedi. Malatya Kürecik'e konuşlandırılan radar sistemi ile Türkiye'nin İsrail'e kalkan yapıldığını ileri süren Asiltürk, hükümetin dış politikasını da eleştirilerini yöneltti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız