SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Günler Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Pendikspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz, önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Pendikspor karşılaşması bizim için önemliydi. Kendi sahamızda oynuyorduk. İyi bir takıma karşı oynadık. Ahmet Yıldırım ile birlikte iyi bir çıkış yakalamışlardı. Bunun bilincindeydik. Golü bulduk. Daha öncesinde goller kaçırdık. İlk yarıda istediklerimizi yapmaya çalıştık. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Devre arasında futbolcularımıza her ne kadar geriye yaslanmamamız gerektiğini söylesek de, maalesef futbolcu psikolojisi ile geriye yaslanma olabiliyor. Biraz geriye yaslanır gibi olduk ama oyuncularımız gerçekten çok iyi mücadele ettiler. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk ama bulduğumuz pozisyonların sadece bir tanesini değerlendirebildik. 3 puan aldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Korkmaz, takımı iyi günlerin beklediğini belirterek, şunları söyledi: 

“Bu süreçten sonra para pul oyuncuların çokta umurunda değil. Onlar bu işin daha çok bilincindeler. Öyle bir oyuncu grubuna sahibiz. Sonuçta başarı geldikten sonra bir şekilde yöneticilerimiz maddi ve manevi destek veriyorlar. Başkanımız, yönetim kurulu ile beraber hem Göztepe hem de Pendikspor maçından sonra futbolcuları tebrik etti. Sonuçta biz bir takımız, aileyiz. İyi günler bizi bekliyor.”

Korkmaz, daha iyisini başarmak için çalıştıklarını dile getirerek, “Hiçbir şey istediğiniz gibi olmaz. Ne kadar iyi olursa olsun her şeyin daha iyisi vardır. Biz daha iyi olmak için çalışıyoruz. Bunu da başaracağız” dedi.

PENDİKSPOR CEPHESİ

Pendikspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ise, Malatya’da Yeni Malatyaspor ile oynamanın zor olduğunu ifade ederek, “Hedefe oynayan iki takımın mücadelesi oldu. Konum itibariyle Yeni Malatyaspor’un bir basamak üzerindeydik. Burada en kötü 1 puanla ayrılmak istiyorduk. Kontrollü başladığımız oyunda, zaman zaman girdiğimiz gol pozisyonları da var. Yeni Malatyaspor golü buldu ve devreye 1-0 geride girdik. Buradan puan almak bizim için çok önemliydi. En azından Yeni Malatyaspor’u bir basamak aşağıda tutmak istiyorduk. Girdiğimiz pozisyonlar var, bu pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda oynadığımız oyun beni mutlu etti. Hedef takım olma ve hedefe yaklaşma adına oynadığımız oyunla olumlu sinyaller verdik. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı kayıpsız atlatıp, sezon sonuna kadar hem Play-off içerisinde olup hem de PTT 1. Lig şansını elde etme adına iyi futbol oynadık. Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor’u da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız