SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Günler Göreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:21
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, ligin ilk haftasında istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte takımın çok iyi günler göreceğini söyledi. 
 
Ligin ilk haftasında deplasmanda Konya ekibi Anadolu Selçukluspor’a karşı iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, karşılaşmayı kazanacak kadar iyi oynamadıkları özeleştirisinde bulundu.
 
Kılıç, Anadolu Selçukluspor karşısında azda olsa uyum sorunu yaşadıklarını belirterek, “Ligin geneline bakıp, bundan sonraki gidiş hatta bakarsak deplasmanda alınmış 1 puan her zaman önemlidir. Ama onun ötesinde önemli bir şey var Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında kazanacak kadar iyi oynamadık. Buna sebep rakibin kazanmak adına bir organizasyon yapmaması ve sadece bozmak için beklemesi oldu. Bizde açıkçası bu tuzağa düştük. Yeterince organize olamadık. Çok pas hatasıyla oynadık. Dolayısıyla savunma ile hücum hattı arası çok açıldı. Bunu söylememize rağmen bir türlü kapatamadık. Sonuçta alınan 1 puan önemlidir. Ligin ilk maçı, yeni kurulan bir takım, 11 tane farklı kulüpten gelmiş oyuncular. Uyum sorunu azda olsa yaşadık. 1 puan, puandır” diye konuştu.
 
Maçı zihinlerinde yaşamaları gerektiğine vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Anadolu Selçukluspor maçı sonunda oyuncularımızla konuştuğumuzda birçoğu maçı farklı kazanacakları düşüncesindeydi. Dolayısıyla rakibi fazla hafifi aldık gibi söylemler ortaya çıktı. Biz hafta başından beri Konya ekibinin iyi bir takım olduğunu, sonradan kurulan ve genç ağırlıklı bir takım olmadığını, geçen sezon PTT 1. Lig’de 20-25 maç oynayan 5-6 tane futbolcusunun olduğunu söylemiştik. Bu söylemlerimizde doğru çıktı. Konyalı oyuncular bize karşı aşırı bir motivasyonla oynadılar. Kaldı ki bundan sonrada birçok rakip bize karşı böyle oynayacaktır. Bizim kafamızda yaşamamız gerekir. Eğer zihinlerimizde maçı çok ciddiye alıp, ciddi oynamış olsak, o maçı çok rahatlıkla kazanabilirdik. Biz çok değil biraz kıpırdayabilseydik, karşılaşmayı farklı kazanabilirdik. İstediğimiz sonuç olabilirdi ama maalesef bunu gerçekleştiremedik” dedi.
 
Hafta sonu sahalarında İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Kılıç, “Saha zemini etkileyebilir ama bu küçük bir alan. Sahayı biraz daha geriye çektirdik. Ufak bir alan var ve inşallah o bizi çok etkilemez. Onun ötesinde Eyüpspor’da gerçekten iyi bir kadro kurdu. Bu sezon hedefleri olan bir takım. Ama ben bu takımı destekleyen, haklı beklentileri olan ve karşılıksız sevip, destekleyen insanların daima bu takımın arkasında olmaları gerekiyor. Bu takım gerçekten iyi bir takım. Bunu kimseyi havaya sokmak için söylemiyorum. Belki bu dönemde ufak tefek sorunlar yaşayacaktır ama bu takım gelecekte müthiş bir takım olacak. Lütfen kırıcı, yıkıcı olmayalım. Bunun çok fazla bir anlamı yok. Getirisi de yok. Bu takıma, Malatya’nın ihtiyacı var. Bu takımında desteğe ihtiyacı var. Bu anlamda çok iyi günler göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız