SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Hazırlandık, 3 Puanla Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-11-19 16:01:34
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Aytemiz Alanyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Gevrek, Manavgat ilçesinde savunma sporlarının yapıldığı bir spor salonunun açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç arasında lige iyi hazırlandıklarını, Aytemiz Alanyaspor maçından 3 puanla ayrılarak çıkışlarını sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

İyi bir rakiple karşılaşacaklarına dikkati çeken Adil Gevrek, "Aytemiz Alanyaspor Kulübü bizimle çok ilgilendi. Çok iyi karşıladılar. Başkan ve yönetime teşekkür ediyorum. Kulüplerde dostluk önemli. Bizim de Alanya ile dostluğumuz var. Her iki takım da profesyonel. İnşallah iyi bir futbol, iyi seyir olur. Antalya'dan 3 puanla dönmek istiyoruz. En kötü 1 puan, ama hedefimiz 3 puan almak. İyi hazırlandık. Takımımız maça hazır. Allah'ın izni ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Antalya, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dayı (6 yıl önce)
    Bundan sonra iyi hazırlanmayın ki maç alasınız.
    0
    0
    Yanıtla