SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Hazırlandık"

A- A+ PAYLAŞ
 
Hafta sonu başlayacak Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi müsabakaları öncesinde,  2. Lig ekiplerinden Konak Akademi ile Elazığ Yavuz Selim Koleji hazırlık karşılaşması yaptılar. 
 
Konak Akademi, Nallıhanspor ile yapacağı müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. Konak Spor Salonu'nda oynanan hazırlık karşılaşmasını Konak Akademi, 62-61 kazandı.
 
Hazırlık karşılaşması sonraında bir açıklama yapan  Konak Akademi Antrenörü Ercan Kısak, Ankara Nalıhanspor ile oynayacakları lig müsabakası öncesinde iyi bir prova yaptıklarını söyledi. Kısak, "Ligin ilk müsabakasında sahamızda Ankara Nallıhanspor'u ağırlayacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Oyuncularımızın hırs ve istekleri bizleri oldukça memnun . Geçen sezon ligde yeni olmamız ve sporcularımızın yaşlarının küçük olması nedeniyle hedefimize ulaşamadık. Bu sezon kadroya yaptığımız takviyelerle daha iyi bir görüntü çizeceğiz" diye konuştu.
 
Cumartesi günü saat 14.00'de Konak Akademi ile Ankara Nallıhanspor arasında oynanacak karşılaşma Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız