SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Hissedince..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle hastanelik olan AKP milletvekili ve milletvekili adayı Öznur Çalık, kendisini iyi hissetmeye başlayınca, ara verdiği propaganda çalışmalarına tekrar katıldı.

Çalık, geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı rahatsızlanınca Turgut Özal Tıp Merkezi'ne başvurmuş, burada iki gün süreyle yataklı tedavi görmüş, Cuma akşamı da evinde istirahat etmek ve tedavisini sürdürmek üzere taburcu edilmişti.

Kendisini biraz daha iyi hissettiğini belirten Çalık, Pazartesi gününden itibaren partisinin seçim çalışmalarına katılmaya başladı ve ilk olarak Arapgir ilçesine gitti.

ARAPGİR'DE..
Bu arada ilçe girişinde karşılanan AKP Heyeti, buradan partililerle toplantı yapılan Belediye Toplantı Salonuna geçtiler. Malatya Milletvekili Adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun Belediye toplantı salonunda partililerle görüştüler, ardından ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ettiler.

Milletvekili adayları, yaptığı konuşmalarda AK Parti döneminde Arapgir ilçesine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, özellikle Arapgir ilçesindeki tarihi eserlerle ilgili yapılan restorasyon çalışmaları üzerinde de durdular.

Arapgir-Kemaliye Yolundaki çalışmaların sürdüğünü anlatan Milletvekili adayları, ilçceye yeni bir hastane binası, sentetik çim sahanında yeni dönemde yapılacak olan hizmetlerden bazıları olduğunu kaydettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız