SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Hizmet İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:09
A- A+ PAYLAŞ
İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı ile Mülki İdare Amirleri Toplantısı Vali Ulvi Saran'ın başkanlığında Arguvan'da gerçekleştirildi; 
 
Arguvan İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısına; Arguvan Kaymakamı, Arguvan Belediye Başkan Vekili, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Arguvan İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Milli Eğitim Müdürü katıldılar. 
 
Vali Saran, "Rutin olarak her ay yaptığımız İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı ile Mülki İdare Amirleri Toplantısı'nı Türkü Diyarı ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Bugün burada ilçemizdeki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele alıyoruz. İlçemizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözümünü sağlamak amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe belediyemiz ve il genel meclisi üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırması için yapılması gerekenleri tartışıyoruz" dedi. 
 
Vali Saran, İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'nın ardından Atatürk İlköğretim Okuluna geçerek burada toplantıya katılanlar, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile birlikte okulun bahçesine ağaç fidanı diktiler. Daha sonrada İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali Saran, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 
 
Vali Saran, daha vali yardımcıları ve kaymakamların katılımı ile Mülki İdare Amirleri Toplantısı'nı yaptı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız