SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi İşler Yapmak İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

 

Yeni Malatya Spor'da altyapı çalışmalarına başlandı.

Yeni sezona teknik heyet değişikliğiyle başlayan Yeni Malatya Spor'da futbolcu seçmelerinin ardından, antrenmanlar başladı. Denenmeye alınan futbolcularda çalışmada yer aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Yeni Malatya Spor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Ergün Albayrak, "Tam anlamıyla kendi takımımızla çalışmalara başlamış değiliz. Süper genç takımı için denemeye aldığımız futbolcular var. Şu anda istediğimiz katılım düzeyi olmasa da fena değil. Kayısı sezonu dolayısıyla birkaç futbolcumuz çalışmalara katılamadı. Her ne kadar kayısı futbolun dışında olsa da bizi etkileyen bir durum. Eylül ayı sonu itibariyle maç periyodu var. İyi bir çalışma ortamı yakaladık. Antrenör arkadaşlarımızda da iyi bir heyecan ve istek var. Bunu çocuklara da yansıtarak, iyi işler yapmak istiyoruz" dedi.

Oyuncuların performanslarını görmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Albayrak, "Şu anda oyuncuların genel anlamda yeteneklerini görmeyi arzuluyoruz. Çocukları çalışmalarda tek tek izliyoruz. Elit oyuncuları bulmayı hedefliyoruz. Antrenmanlarla geliştirilebilecek yetenekli futbolcuları bulmak istiyoruz. Profesyonel takıma kaliteli futbolcular kazandıracağız" diye konuştu..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız