SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi İşler Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:51
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yazıhan ilçesinde 140 kilometrelik yol çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Yazıhan ilçesinde, 5 kilometre uzunluğundaki Böğürtlen-İriağaç Mahalle yolu, 3 kilometre uzunluğundaki Buzluk Mahalle yolu, 9 kilometre uzunluğundaki Çivril-Kelosko-Tomolar grup yolu ile 6 kilometre uzunluğundaki Kurugöl-Durucası Mahalle yolu, 2,5 kilometre uzunluğundaki Tenci-Buzluk yolu, 10 kilometre uzunluğundaki Yazıhan-Kömüşhan Mahalle yolu, 1 kilometre uzunluğundaki Mısırdere-Başpınar Mahalle yolu 3,5 kilometre uzunluğunda Yeniköy Cendere grup yolu, 21 kilometre uzunluğundaki Sadıklı Epreme yolu, 1 kilometre uzunluğundaki Başpınar Mahalle yolu ile 11 kilometre uzunluğundaki Kömüşhan Mahalle yolu olmak üzere toplamda 140 kilometrelik bir yolda çalışma yürüttü. Eğribük Mahallesi köprüsünü de genişleten Büyükşehir Belediyesi, köprüyü 4 metre genişlikten 9,5 metre genişliğine çıkarıyor. Köprüde inşaat çalışmaları birkaç gün içinde başlayacak. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Yazıhan’a bağlı mahalle yollarının önceden çok dar olduğunu belirten Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe yollarının yapımında çok büyük emek sarf ettiğini söyledi. Bahçe sahiplerinin yolların yapımına önemli destekler sağladığını ifade eden Öztürk, “Acil durumlarda burada ulaşımı sağlamak çok zordu. Şimdi yollarımız standartlara uygun hale getirilerek, tertemiz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu” diye konuştu.

"İYİ İŞLER ORTAYA ÇIKARDIK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ilçelerde yol çalışmaları yapmanın çok zor olmasına rağmen iyi işler ortaya çıkardıklarını söyledi. Yol hizmetlerini yaparken vatandaşlardan tek ricalarının yol için gerekli terkleri yapması olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Biz bu zor işleri yaparken en büyük destekçimiz vatandaşlarımız. Vatandaşlarımızı bugüne kadar hiç mağdur etmedik. Bize yol terkini yapmış her vatandaşımızın ihtiyacını karşıladık. Biz mevcut yolları asfaltlayıp geçmiyoruz. Yolun altyapı ve genişletmesini yaparak güvenli hale getirdiğimiz gibi standartlara uygunda yapıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız yolların büyük bölümü böyle. Ortaya koyduğumuz hedefinde üzerinde işler yaptık. Bu başarı tablosu böyle oluştu. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİ"

Malatya’nın bütün ilçelerine gittiğini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yol hizmetleri noktasında vatandaşlardan çok olumlu ve güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Vatandaşlardan teşekkür almalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Çalık, “Büyükşehir Belediyemiz kanalizasyon, içme suyu ve yol konusunda önemli mesafeler kat etti. Güzel işler ortaya çıkardılar. Vatandaşımız da bu durumdan memnun, huzurlarınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız