SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Kadro Kurduk'

A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un antrenörü Hakan Çalışkan, iyi bir kadro kurduklarını söyledi.

Malatya'nın potansiyelinden yararlandık diyen Çalışkan, "Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) yeni kurulan bir lig ve bu sezon ikinci yılına giriyor. BAL ligi bu yıl daha büyük önem kazandı. Ligde mücadele edecek takımlar, ciddi yatırımlar yapıyor. 44 Malatyaspor'da BAL liginde Malatya'yı temsil edecek. Samimi bir ortam var. Malatya'nın potansiyelinden yararlandık. 44 Malatyaspor'un farklı bir yapısı var. Resmi bir kurum ya da belediyenin takımı değil. Dolayısıyla mütevazi bir bütçemiz var. Bu bütçeye göre yapabileceğimiz en iyi takımı kurduk. Bu anlamda gönlümüz ve vicdanımız rahat. Takıma sıkıntı oluşturmayacak, kişilikli ve ahlaklı futbolcuları kadromuza kattık. Bu anlamda iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. İl dışından oyuncu barındırma imkanımız olmadığı için Malatyalı futbolculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Çok önemli maliyetlerle Bank Asya 1. Ligden amatöre dönen futbolcular bile var. Bu anlamda hedefimiz net. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Net olarak 3. lig anlamında bir hedefimiz yok. Hedef kendiliğinden gelir. Oynadığımız maçlar bizi hedefe götürecek. Hedefi oynayacağımız maçlar verir. Yüzde yüz hedefimiz 3. lig deme gibi bir durumumuz yok. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz." dedi.

Futbolda kaos ortamı var diyen Çalışkan, "Futbolda bir karmaşa ve kaos ortamı var. Bu BAL ligine de yansıdı. Normal şartlarda ligin başlama tarihinin belli olması gerekiyordu. Maçların kesin tarihini bekliyoruz. Bir kamp düşüncemiz var. Bayram sonrasında kulübümüzün şartları ve imkanları doğrultusunda güzel bir kamp yeri bulup, kamp dönemi geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız